T-Pion

T-Pion heeft door de jaren heen al een aantal verhuizingen meegemaakt. Zo zijn we een in 2018 van Borne richting Hengelo verhuisd. Een werkplek aan het High Tech Systems Park waar diverse bedrijven gevestigd zijn. Ook zijn we inmiddels in Arnhem verhuisd. Jarenlang hebben we vanaf de Kleefse Waard gewerkt, maar vanaf 2021 is ons kantoor in Arnhem aan de Meander 251 gevestigd. Een mooie centrale plek waar verschillende bedrijven samenkomen. De sfeer is rustig en ontspannen, oftewel een fijne werkplek!

Werkgebieden

Zowel vanuit Hengelo als Arnhem focussen wij ons op het begeleiden van technische specialisten naar een nieuwe uitdaging. We richten ons op verschillende vakdisciplines, onder andere op de installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en verspaning. Doordat onze kantoor mooi centraal zijn gelegen zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit verschillende plaatsen. De kantoren liggen aan de snelweg en dichtbij centraal station.

Team

We hechten veel waarde aan samenwerking. Natuurlijk kan dit allemaal digitaal, maar juist door fysiek met elkaar te werken zorgen we ervoor dat er een fijne en prettige werksfeer heerst. Plezier in je werk is belangrijk en dat beseffen wij ons goed.

T-Pion

Contact