Specialisme

Wij richten ons op échte techneuten, zowel op middelbaar niveau als hoger opgeleide professionals. De vakdisciplines waar wij ons op focussen zijn voornamelijk installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Iedere technische branche vraagt om specialistische kennis. Daarom hebben wij gespecialiseerde consultants in huis, die voor u aan de slag gaan. Eén vast aanspreekpunt en persoonlijke korte lijnen.

Ruimte voor ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat een kandidaat ruimte krijgt voor ontwikkeling. Cursussen, opleidingen en begeleiding zien wij als een investering. De kandidaat kan zich binnen zijn vakgebied verder ontwikkelen en hier hebben wij samen deel van mogen uitmaken. Zo kan de kandidaat zijn doel bereiken, maar ook u als opdrachtgever hebt hier enorm veel baat bij, en is met recht een investering in uw organisatie.

Diensten uitgelicht

  • U bent op zoek naar een CNC draaier, maar uw openstaande vacature levert geen sollicitaties op, ons lijntje wordt uitgezet, wij gaan actief op zoek naar geschikte vakmensen. 
  • T-Pion als sparringpartner, bij problemen denken wij in oplossingen. De CNC draaier die geschikt lijkt voor de rol heeft nét te weinig ervaring, wij gaan met de techneut en u in gesprek om te kijken of bijvoorbeeld een scholing een mogelijkheid kan bieden.
  • Een werknemer van uw bedrijf is toe aan een nieuwe uitdaging, misschien is een andere bestaande rol binnen uw bedrijf wel een betere oplossing dan switchen van werkgever. Het oriënteren van de mogelijkheden laat u aan ons over, u vertrouwt in onze deskundigheid en transparantie.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat wij voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Laat dan even je gegevens achter en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken. Liever zelf in contact komen met één van onze consultants?

Wij werken samen met de volgende opdrachtgevers