Onze nieuwsberichten

Techjargon: 5 veelvoorkomende woorden uitgelegd

Publicatiedatum 19 februari 2024
Auteur Elise Pool
Als nieuwkomer in de technische branche kan het overweldigend zijn om technische termen te begrijpen en ze uit elkaar te halen. Elke functie heeft andere jargon. In dit artikel bespreken we 5 woorden die nuttig zijn om te kennen.
Lees meer

Elektrotechniek in actie: van energieopwekking tot gezondheidszorg.

Publicatiedatum 12 februari 2024
Auteur Elise Pool
Elektromonteurs kunnen binnen de techniek in diverse disciplines aan de slag. Hier volgt een overzicht van verschillende vakgebieden waarin elektrotechnici hun expertise toepassen.
Lees meer

Welkom op de vernieuwde T-Pion Website!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Auteur Elise Pool
Het is de oplettende bezoeker misschien al opgevallen, ons team is bezig geweest een spiksplinternieuwe website neer te zetten.
Lees meer

Jouw toekomst in de techniek!

Publicatiedatum 21 januari 2024
Auteur Elise Pool
Bij T-Pion begrijpen we dat het niet alleen gaat om het vinden van een baan, maar ook om het investeren in je eigen ontwikkeling. In deze blogpost bespreken we de opleidingsmogelijkheden en hoe we samenwerken met onze partners om gaan dan alleen detachering.
Lees meer

Wie en wat is T-Pion?

Publicatiedatum 10 januari 2024
Auteur Elise Pool
“Huh? T-Pion, kan je dat spellen alsjeblieft?” Deze vraag krijgen onze consultants vaak als ze contact opnemen met een bedrijf of werkzoekende. Het is ook wel een beetje verwarrend, daarom leggen we maar eens de basis uit van wat T-Pion is.
Lees meer

De belangrijke rol van werkvoorbereiders

Publicatiedatum 12 december 2023
Auteur Elise Pool
In de technische projectwereld, waar efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en het volgen van regels cruciaal zijn, zijn werkvoorbereiders van onschatbare waarde. Ze spelen een centrale rol in het beheer van projecten en vervullen taken die de basis vormen voor het succes ervan.
Lees meer
Vorige
1 2 3