Gegarandeerde kwaliteit

T-Pion is een begrip in de regio, daarom hebben wij certificering en regelgeving hoog in het vaandel staan. We hechten veel waarde aan een vertrouwende werkwijze. Bij ons kunt u altijd rekenen op secure werkwijzen. We zijn trots op onze keurmerken van het NBBU en het SNA. Wij hanteren de richtlijnen vanuit de NEN, waardoor wij voldoen aan alle relevante keurmerken binnen de branche. Iedere consultant en recruiter is gekwalificeerd en geschoold op een niveau representatief voor het juist detacheren van arbeidskrachten. 

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is een transparante norm voor de uitzendbranche en (onder)aannemers van werk, ondergebracht in een onafhankelijke stichting. Het SNA-keurmerk is gebaseerd op de nationale norm, NEN 4400. Met dit keurmerk laten we zien dat we periodiek gekeurd worden en voldoen aan alle eisen.

De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Hiermee wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. De controle vanuit de brancheorganisatie biedt u de garantie op hoogwaardige service in het vinden van geschikt talent voor uw bedrijf. Als lid van de NBBU blijven we daarom innoveren om de beste technisch specialisten te vinden die uw organisatie verder brengen.

We hanteren de Algemene Voorwaarden voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten (uitzenden en payrolling) en arbeidsbemiddeling van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Zo weet u precies waar u aan toe bent. Download de algemene voorwaarden van de NBBU Algemene Voorwaarden NBBU - T-Pion.