Samen op weg naar jouw vaste baan

Als technisch specialist ga je een dienstverband met ons aan. Die zekerheid heb je. De werkzaamheden die je uitvoert vinden allemaal plaats bij een bedrijf dat helemaal bij jou past. Op die manier werk je op een plek waar jouw talent tot z’n recht komt en kun je altijd rekenen op onze begeleiding wanneer je het nodig hebt.
Ons doel is om een werkplek te vinden waar je jezelf voor langere tijd ziet werken. Is dit namelijk het geval, dan richten we ons op een vaste baan bij de werkgever. Zij nemen je contract bij ons over en jij hebt een vaste baan waar je helemaal op je plek zit. We nemen jou en je wensen hierin serieus. 

Onze werkwijze

Je weet wat je te bieden hebt, maar hoe haal je daar het maximale uit? En is dat bij je huidige werkgever of juist totaal ergens anders? De kunst is om te kiezen voor wat voor jou het beste is. En dat hoef je niet alleen te doen.

T-Pion gaat voor jou aan de slag. Samen nemen we je carrière onder de loep en vinden we de baan die het beste bij jou past. Wij halen alles uit de kast en bouwen samen aan jouw toekomst!

In vijf stappen naar jouw nieuwe baan!

Onze werkwijze wordt kort uitgelegd in ons stappenplan. Hierdoor weet je als kandidaat precies wat je kan verwachten en hoe wij werken. Wij gaan samen onderzoeken hoe jouw nieuwe toekomst eruit kan zien!

1. Contact

We hebben je benaderd en zijn erg enthousiast over jou! Het is tijd voor een kop koffie en om te gaan ontdekken wie jij bent!

2. Kennismaking

Wie ben jij? Welke ambities heb je? En wat kunnen wij voor je betekenen? We onderzoeken samen welke stappen we kunnen nemen. Wil jij je boterham dikker beleggen? Ben jij toe aan jouw grootste uitdaging? Of misschien wil je alleen ideeën uitwisselen? Wij nemen de tijd voor jou, zodat we weten wie jij als persoon bent en wat je graag zou willen.

3. Match

Dat was een interessant gesprek! Je hebt duidelijk gemaakt waar T-Pion jou bij kan helpen. Daar gaan we direct mee aan de slag. We verkennen de markt en vinden dé organisatie die bij jou past. We maken dit kenbaar bij de organisatie en krijgen positief bericht! Je bent uitgenodigd voor een gesprek. Gaaf! We plannen een match in, met jou en de medewerker van de organisatie. Samen gaan we het gesprek aan. 

4. Evaluatie

Naderhand bespreken we hoe het is verlopen. Voelt het goed, zie je jezelf in die functie en bij deze werkgever werken? En is de werkgever ook net zo positief over jou? Dan gaan we samen de mogelijkheden bespreken. 

5. Contract tekenen!

Vervolgens zetten we de handtekeningen en kun jij aan de slag! Ook na het tekenen van jouw contract zullen we contact blijven houden, we zijn benieuwd hoe het met je gaat en hoe jouw werk bevalt.

Vind jouw functie via T-Pion

Wij helpen jou bij het maken van de juiste stap in jouw carrière. Zodat jij je ambities kan najagen. Samen een nieuw pad uitstippelen, zodat je weer plezier hebt in je werk en kan doen wat je echt leuk vindt. Klinkt dat goed? We leren je graag kennen en luisteren met veel plezier naar jouw ambities!