T-Pion is alweer bijna 2 jaar gevestigd in het mooie Gebouw N. Zo’n 15 jaar geleden zijn we gestart aan de Lansinkveste in Hengelo. Vervolgens verhuisd naar Borne en sinds 2018 neergestreken op het High Tech Systems Park in Hengelo.

Toen Manuel hoorde dat het ‘oude’ Thales gebouw werd gerenoveerd en diverse kantoorruimtes vrij kwamen, was hij er snel bij. Zoveel mogelijk van de oude, historische elementen van het pand zijn bewaard gebleven. Dit resulteerde in een prachtig modern gebouw, waarbij de technische en robuuste uitstraling van het oude Thales volledig in zijn waarde is gelaten.

Technische bedrijven komen hier samen

De industriële en open werkruimtes zorgen voor een ontspannen en open sfeer. Zowel technische als niet-technische bedrijven komen bij Gebouw N samen waar onderlinge samenwerkingen worden gestimuleerd. Nadine Scherphof, (event) coördinator bij HMO, is nauw betrokken bij de huurders en stimuleert onderlinge samenwerkingen binnen Gebouw N.

Nadine; ‘Het is mooi om te zien dat bedrijven binnen Gebouw N elkaar steeds beter leren kennen en weten te vinden, waardoor ze ook gaan samenwerken. We organiseren laagdrempelige activiteiten die hier aan bijdragen’.

Volledig nieuwe bovenverdieping

Wij waren niet de enigen die onder de indruk waren van de unieke werkomgeving. Al vrij snel wist Nadine mede te delen dat de meeste kantoorruimtes verhuurd waren. Sterker nog, ongeveer een half jaar geleden werd bekend gemaakt dat er een complete verdieping zou worden geplaatst.

Wij vroegen Nadine hoe zij deze verbouwing heeft ervaren. ‘Allereerst’, zegt Nadine, ‘vind ik het enorm bijzonder hoe snel zo’n bovenverdieping gerealiseerd kon worden’. ‘Mijn focus tijdens dit proces lag voornamelijk op de communicatie, zodat de mogelijke overlast voor de huurders beperkt kon worden’, zegt Nadine. In de maand juli kondigt Howden de verhuizing naar Gebouw N aan.

Wat maakt het werken in Gebouw N zo prettig?

Nadine; ‘The Garden, het centrale gedeelte in Gebouw N, is voor veel huurders van grote meerwaarde. Het ontmoeten van andere bedrijven en mensen. Even werkzaam zijn binnen een andere omgeving, dat werkt stimulerend!’

Wij, van T-Pion, kunnen dit beamen. Werken in de techniek is uitdagend, maar wordt nog leuker door een inspirerende werkomgeving. Wat vind jij belangrijk in jouw werkomgeving? En wat bepaalt dan jouw werkgeluk. Lees meer over geluksfactoren in deze blog!

Contact