Jouw toekomst in de techniek!

Publicatiedatum 21 januari 2024
Wijzigingsdatum 25 april 2024
Auteur Elise Pool

Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de techniek? Bij T-Pion begrijpen we dat het niet alleen gaat om het vinden van een baan, maar ook om het investeren in je eigen ontwikkeling. In deze blogpost bespreken we opleidingsmogelijkheden die we bieden en laten we zien hoe we samen werken met onze partners om nog verder te gaan dan alleen detachering.

De kansen benutten voor onze medewerkers, daar geloven we in. Daarom bieden we een scala aan opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet alleen een baan vindt die bij je past, maar ook kunt groeien in je carrière. Of je nu een ervaren technicus bent of net begint in de technische sector, we hebben mogelijkheden die aan jouw behoeften voldoen. Ook voor andere zaken kunnen we je helpen, onze methodes bieden jou de handvaten die je nodig hebt.

De technische trainingen die bij onze medewerkers passen, zijn ontworpen om je vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde, we bieden programma’s die passen bij verschillende specialisaties. Naast technische kennis hechten we ook waarde aan soft skills. Communicatie, teamwork en leiderschap zijn net zo belangrijk in de technische wereld. De trainingen richten zich op het versterken van deze vaardigheden om je tot een complete professional te maken.

Even een voorbeeldje uit de praktijk, we hebben een werkzoekende met een achtergrond in bouwkunde geholpen. Hij gaf aan graag te willen werken in de techniek, maar zijn kennis was een beetje verwaterd omdat hij in bouwkunde geen functie had kunnen vinden. Samen met opdrachtgevers zijn wij in gesprek gegaan om te kijken wat deze werkzoekende nodig had om in de techniek te kunnen werken. De uitkomst bleek een opleiding specialiserend in AutoCAD. Na voltooiing van de scholing is de werkzoekende aan de slag gegaan als technisch tekenaar, en die functie beoefent hij nog steeds.

Door onze samenwerking met aanbieders van scholing en bedrijven, kunnen wij een persoonlijk opleidingsplan maken. Als je niet zeker weet wat jou kan helpen om meer kennis te vergaren, dan hebben wij de professionaliteit in huis om te kijken waar er vraag naar is binnen de techniek. Er zijn verschillende manieren waarop T-Pion deze cursussen, opleidingen en trainingen inzet.

  • Je bent werkzoekend en je bezit niet alle certificeringen waar een bedrijf om vraagt. Als wij potentie bij jou zien, gaan wij kijken of je via ons toch dat diploma of certificaat kan halen.
  • Je bent al aan het werk via T-Pion, maar je merkt dat je kennis tekort komt of niet helemaal je taken kan uitvoeren zoals je graag had gehoopt. Dan gaan wij met jou in gesprek om te kijken aan welke aanvulling je behoefte aan hebt.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Stuur je vraag naar info@t-pion.nl

Onze nieuwsberichten

Solliciteren in de zomerperiode, dit is waar je rekening mee moet houden

Publicatiedatum 17 juli 2024
Auteur Elise Pool
Het zoeken naar een nieuwe baan in de zomerperiode kan een slimme zet zijn, maar er zijn wel een aantal factoren die het proces beïnvloeden. We zetten vier onderwerpen op een rijtje om rekening mee te houden.
Lees meer

Productie en industrie, helemaal niet ouderwets!

Publicatiedatum 11 juli 2024
Auteur Elise Pool
Bij het horen van de term "productieomgeving" denken veel mensen aan rokerige fabrieken, vuile machines en verouderde processen. Alles gaat met zijn tijd mee, en dus ook deze sector. Hoe ziet de werkelijkheid eruit? Dat beschrijven we door als voorbeeld een producent van kunststof compounds te nemen, en uit te leggen wat de werkelijkheid is.
Lees meer

Welke technische baan past bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid?

Publicatiedatum 4 juli 2024
Auteur Elise Pool
Er is veel variatie in de types persoonlijkheden en vaardigheden die passen bij verschillende technische functies. In dit overzicht highlighten we een aantal functies die aansluiten bij je competenties en wensen.
Lees meer