Onze nieuwsberichten

We breiden onze diensten uit!

Publicatiedatum 17 oktober 2024
Auteur Elise Pool
Bij T-Pion zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en onze mensen nóg beter van dienst te zijn. Daarom introduceren we een aantal nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat jij als medewerker meer vrijheid, stabiliteit én groeikansen krijgt.
Lees meer

Veiligheid op de werkvloer, hoe T-Pion dit aanpakt

Publicatiedatum 26 september 2024
Auteur Elise Pool
T-Pion neemt veiligheid op de werkvloer heel serieus, vooral omdat er vaak wordt gewerkt met zware machines en grote installaties. We doen er alles aan om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren en zorgen ervoor dat iedereen in een gezonde en veilige omgeving kan werken. Veiligheid is hier niet alleen belangrijk om ongevallen te voorkomen, maar ook om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt.
Lees meer

Contract getekend, en nu dan?

Publicatiedatum 22 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Je hebt je contract bij T-Pion getekend en staat op het punt om aan een nieuwe fase van je carrière te beginnen. Maar wat gebeurt er nu? Dit is wat je kunt verwachten nadat je je handtekening hebt gezet.
Lees meer

Wat is het verschil tussen detacheren, uitzenden en werving & selectie?

Publicatiedatum 25 juli 2024
Auteur Elise Pool
Als je op zoek bent naar werk of personeel, kun je te maken krijgen met termen als detacheren, uitzenden en werving & selectie. Deze drie vormen van arbeidsbemiddeling hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel leggen we op een begrijpelijke manier uit wat ze inhouden en wat de verschillen zijn.
Lees meer

Veelgestelde vragen van zij-instromers beantwoord

Publicatiedatum 27 juni 2024
Auteur Elise Pool
Je overweegt een carrière in de techniek, maar hebt een opleiding gedaan in een heel ander vakgebied en weet niet zo goed hoe je de overstap moet maken. Veel zij-instromers zitten met soortgelijke vragen. Dit zijn de meest voorkomende vragen met bijbehorende antwoorden, om je een helder beeld te geven van de mogelijkheden en uitdagingen.
Lees meer

Achter de schermen bij onze recruitmentafdeling

Publicatiedatum 13 juni 2024
Auteur Elise Pool
We spreken met Laurens en Martina, twee van onze consultants. Hoe werkt het recruitmentproces? En hoe zetten zij zich als consultants in om het beste voor jou als werkzoekende te regelen? Hier delen ze hun persoonlijke ervaringen.
Lees meer
Vorige
1 2 3