Onze nieuwsberichten

Hoe detachering kan bijdragen aan jouw werkgeluk

Publicatiedatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool
Het vinden van een baan die aansluit bij je studie en interesses is slechts een deel van de zoektocht naar werk. Werkplezier en een gezonde werk-privébalans moeten zeker meegenomen worden in de zoektocht. In dit artikel kijken we hoe detachering kan helpen het meeste uit jouw werkgeluk te halen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor bedrijven

Publicatiedatum 11 april 2024
Auteur Elise Pool
"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld" is een veelvoorkomende zin in vacatureteksten van bedrijven die zelf personeel willen werven. Het uitbesteden van deze werving aan detacheringsbureaus heeft verschillende voordelen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor werkzoekenden

Publicatiedatum 4 april 2024
Auteur Elise Pool
(Nieuw) werk zoeken kan best een uitdaging zijn, al helemaal als je recentelijk je loopbaan bent begonnen, of als je toe bent aan iets totaal anders. Voor deze kwesties kunnen detacheringsbureaus een uitkomst bieden.
Lees meer

Welkom op de vernieuwde T-Pion Website!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Auteur Elise Pool
Het is de oplettende bezoeker misschien al opgevallen, ons team is bezig geweest een spiksplinternieuwe website neer te zetten.
Lees meer

Jouw toekomst in de techniek!

Publicatiedatum 21 januari 2024
Auteur Elise Pool
Bij T-Pion begrijpen we dat het niet alleen gaat om het vinden van een baan, maar ook om het investeren in je eigen ontwikkeling. In deze blogpost bespreken we de opleidingsmogelijkheden en hoe we samen werken met onze partners om gaan dan alleen detachering.
Lees meer

Wie en wat is T-Pion?

Publicatiedatum 10 januari 2024
Auteur Elise Pool
“Huh? T-Pion, kan je dat spellen alsjeblieft?” Deze vraag krijgen onze consultants vaak als ze contact opnemen met een bedrijf of werkzoekende. Het is ook wel een beetje verwarrend, daarom leggen we maar eens de basis uit van wat T-Pion is.
Lees meer