Onze nieuwsberichten

Veelgestelde vragen van zij-instromers beantwoord

Publicatiedatum 27 juni 2024
Auteur Elise Pool
Je overweegt een carrière in de techniek, maar hebt een opleiding gedaan in een heel ander vakgebied en weet niet zo goed hoe je de overstap moet maken. Veel zij-instromers zitten met soortgelijke vragen. Dit zijn de meest voorkomende vragen met bijbehorende antwoorden, om je een helder beeld te geven van de mogelijkheden en uitdagingen.
Lees meer

Achter de schermen bij onze recruitmentafdeling

Publicatiedatum 13 juni 2024
Auteur Elise Pool
We spreken met Laurens en Martina, twee van onze consultants. Hoe werkt het recruitmentproces? En hoe zetten zij zich als consultants in om het beste voor jou als werkzoekende te regelen? Hier delen ze hun persoonlijke ervaringen.
Lees meer

Doe het anders, doet het T-Pion!

Publicatiedatum 6 juni 2024
Auteur Elise Pool
Bij T-Pion doen we dingen net even anders dan andere detacheringsbureaus. We begrijpen dat het vinden van de juiste baan een belangrijke stap is in jouw leven. Daarom zetten we ons in om technische professionals zoals jij te begeleiden naar een passende nieuwe uitdaging. Dit is hoe onze identiteit jou gaat helpen naar een nieuwe baan.
Lees meer

Waarom ik voor een carrière in de techniek koos

Publicatiedatum 30 mei 2024
Auteur Elise Pool
We waren nieuwsgierig naar de dagelijkse gang van zaken in de technische sector en spraken daarom met een van onze medewerkers. Hij studeerde installatietechniek en is al heel wat jaar aan de slag als ervaren monteur. Hij deelt zijn persoonlijke redenen voor het werken in de techniek en geeft een nuchtere inzicht in deze sector.
Lees meer

Hoe detachering kan bijdragen aan jouw werkgeluk

Publicatiedatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool
Een match tussen functie en werkzoekende bestaat uit vele factoren. In dit artikel bekijken we hoe detachering het meeste uit jouw werkgeluk kan halen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor bedrijven

Publicatiedatum 11 april 2024
Auteur Elise Pool
"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld" is een veelvoorkomende zin in vacatureteksten van bedrijven die zelf personeel willen werven. Het uitbesteden van deze werving aan detacheringsbureaus heeft verschillende voordelen.
Lees meer
Vorige
1 2