Wat kunnen wij
voor u betekenen?

‘Wij zijn uw sparringpartner binnen de technische arbeidsmarkt’

Wij investeren in de toekomst. Wij benaderen iedereen persoonlijk, nuchter en investeren tijd in onze kandidaten en opdrachtgevers. Inmiddels hebben wij fijne relaties opgebouwd met diverse opdrachtgevers binnen de technische arbeidsmarkt. Zowel in de regio Overijssel als in de regio Gelderland. We worden benaderd voor diverse vraagstukken, waar wij graag dieper op induiken. Doordat wij tijd investeren in onze opdrachtgevers, leren wij de bedrijfscultuur kennen, de kenmerken van het bedrijf en de belangen van de organisatie.

De juiste man
op de juiste plek

‘U komt met de vraag,
wij brengen de oplossing’

Wij gaan voor langetermijntrajecten. Iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Voor iedere afzonderlijke vraag zorgen we voor een passende oplossing. Doordat we ons verdiepen in de organisaties, kunnen we snel schakelen.

‘Samen groeien, investeren in de toekomst en
een nauwe langdurige samenwerking aangaan’

Specialisme

Wij richten ons op échte techneuten, zowel op middelbaar niveau als hoger opgeleide professionals. De vakdisciplines waar wij ons op focussen zijn voornamelijk installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Iedere technische branche vraagt om specialistische kennis. Daarom hebben wij gespecialiseerde Pioniers in huis, die voor u aan de slag gaan. Eén vast aanspreekpunt en persoonlijke korte lijnen.

Ruimte voor ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat een kandidaat ruimte krijgt voor ontwikkeling. Cursussen, opleidingen en begeleiding zien wij als een investering. De kandidaat kan zich binnen zijn vakgebied verder ontwikkelen en hier hebben wij samen deel van mogen uitmaken. Zo kan de kandidaat zijn doel bereiken, maar ook u als opdrachtgever hebt hier enorm veel baat bij, en is met recht een investering in uw organisatie.

 

Zo werken wij

Wij zijn transparant over onze werkwijze. Dit hebben we visueel
gemaakt in een stappenplan en we communiceren dit naar onze
kandidaten. Zo komen ze niet voor verrassingen te staan en weet
ook u, als opdrachtgever, dat de screening van onze kandidaten
zeer zorgvuldig verloopt.

Zo werken wij

Contact