• Home
  • Voor opdrachtgevers

Samen werken aan de grootste uitdaging

Het is het gesprek van de dag: digitalisering en automatisering nemen steeds meer technische banen over. Toch blijft er een chronisch tekort aan technische vakspecialisten. Vacatures zijn steeds moeilijker in te vullen en die behoefte blijft de komende jaren onverminderd groot. Hoe vindt u als opdrachtgever toch de juiste talenten die echt van waarde zijn voor uw organisatie? Daar helpen we u bij.

Ontwikkelen en veranderen om bij te blijven

De technische arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Om voorop te blijven lopen, is ontwikkelen en veranderen de enige optie. We investeren in de toekomst. We benaderen iedereen persoonlijk, nuchter en investeren tijd in onze kandidaten en opdrachtgevers.

Inmiddels hebben we veel duurzame relaties opgebouwd met diverse opdrachtgevers en specialisten binnen de technische arbeidsmarkt. Zowel in de regio Overijssel als in de regio Gelderland. Ieder vraagstuk benaderen wij met hetzelfde enthousiasme.

Doordat we tijd investeren in onze opdrachtgevers, leren we de bedrijfscultuur kennen, de kenmerken en de belangen van de organisatie. Zo vinden we het talent waar u naar op zoek bent.

Het juiste talent op de juiste plek

We schuiven niet met cv’s. Daar geloven we simpelweg niet in. Om duurzame relaties tot stand te brengen heb je namelijk meer nodig. Verdieping, vertrouwen, diepgaande kennis – en een grote voorliefde voor techniek. Daar investeren we in.

We gaan voor langetermijntrajecten. Iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Voor iedere afzonderlijke vraag zorgen we daarom voor een passende oplossing. Zo kunnen we snel schakelen en behalen we resultaat.

Thuis in techniek

Wij richten ons op échte techneuten - zowel op middelbaar niveau als hogeropgeleide professionals. Dit doen we binnen de volgende branches.

Iedere technische branche vraagt om specialistische kennis. Daarom hebben we gespecialiseerde technische consultants in huis, die voor u aan de slag gaan. Eén vast aanspreekpunt en persoonlijke korte lijnen.

Gecertificeerde aanpak

We hechten veel waarde aan een vertrouwde werkwijze. We voldoen dan ook aan alle relevante keurmerken binnen de branche. 

Transparantie staat voorop

Of het nu gaat om onze communicatie richting de technisch professionals die bij ons in dienst treden of richting u als opdrachtgever; we kiezen altijd voor transparantie. Over onze werkwijze, de voorwaarden, certificaten en meer. Dit is de basis voor een duurzame relatie. En op die manier zorgen we voor een aanpak die voor u en onze kandidaten werkt. Bent u op zoek naar een technisch specialist voor bepaalde tijd? Of zoekt u juist een medewerker voor lange termijn? Samen zorgen we voor een samenwerking die past bij uw ambities. Met de mogelijkheid om op termijn de technisch specialist die via T-Pion bij u werkt een eigen dienstverband aan te bieden.

Ontmoet ons team

Iedere specialist binnen ons team heeft een eigen technische expertise. Van werktuigbouwkunde tot installatietechniek. En allemaal hebben we onze unieke kijk op techniek. Dit betekent dat u altijd aan tafel zit met iemand die snapt wat uw ambities zijn en actief meedenkt met de beste invulling van een functie.

Daarnaast zorgt onze administratie ervoor dat alles rondom contracten, salaris en vakanties goed geregeld wordt. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Elise Pool

Functie Marketing medewerker
Telefoonnummer 085 049 9650
E-mailadres elise@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Pim Hogeling

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 22 39 61 96
E-mailadres pim@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Marion Hermsen

Functie Algemeen Directeur
Telefoonnummer 085 049 9650
E-mailadres marion@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Avennes Krabbenbos

Functie Marketing Coördinator
Telefoonnummer 085 049 9650
E-mailadres avennes@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Laurens Olthof

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 82 09 20 37
E-mailadres laurens@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Martina Rikhof

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 13 72 09 84
E-mailadres martina@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Kim Langkamp

Functie Vestigingsassistente
Telefoonnummer 085 049 9650
E-mailadres kim@t-pion.nl
Socials: LinkedIn

Vind uw technisch personeel via T-Pion

Op zoek naar technisch specialisten die uw bedrijf komen versterken? Ons team staat voor u klaar! Met een uitgebreid netwerk, een transparante werkwijze en kennis van de markt en het vakgebied vinden we snel de beste kandidaat voor uw functie.