Verspaner vacature

Heb jij affiniteit met techniek, ben je stressbestendig, nauwkeurig en praktisch sterk? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou. De werkzaamheden en opdrachtgevers van een verspaner verschillen dagelijks en dit maakt dit beroep zo interessant en afwisselend. Er is tegenwoordig moeilijk te komen aan een verspaner. De vraag naar een kwalitatieve verspaner wordt dus steeds groter. Een goed arbeidsperspectief dus.

Werkzaamheden als verspaner

De werkzaamheden liggen vooral binnen de metaalindustrie, maar komen ook voor in de houtindustrie. Per dag verschilt het wat je maakt en meestal wordt er gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Als je eens om je heen kijkt wordt er meer gemaakt door verspaners dan je in eerste instantie denkt. Denk aan tafelpoten, lampenpoten, laptops, een motorblok en ga zo nog maar even door. Er is dus genoeg werk binnen dit vak en het is erg afwisselend.

De rol van T-Pion binnen jouw proces

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe baan of dat je meer advies wilt ontvangen over het maken van een carrière switch. Hier kunnen onze experts je goed bij helpen. We weten welke mogelijkheden er zijn op basis van jouw wensen en kwaliteiten. Samen nemen we goed door wat jouw voorkeuren zijn en wat je absoluut niet wil. Wij willen je graag ondersteunen in het proces naar een nieuwe sollicitatie en wie weet een nieuwe baan. Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • Betrokkenheid, nuchtere en persoonlijke aanpak tijdens het hele proces
  • Ondersteuning bij alle stappen in je baan
  • Communicatie is altijd snel en transparant
  • Aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het werkgebied, waarin je solliciteert

Bekijk alle verspaner vacatures bij T-Pion

Staat er een verspaner vacature op onze website tussen die je aanspreekt? Of heb je meerdere vacatures gezien die je aandacht hebben opgewerkt en weet je nog niet voor welke je moet gaan? Solliciteer dan via onze website en vraag naar advies van onze experts. Op het moment dat jij interesse hebt in een van de vacatures zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk met je potentiële nieuwe werkgever in gesprek komt!

Heb je vragen over één van onze vacatures of wil je persoonlijk advies ontvangen van onze experts? Neem dan vooral contact met ons op om je wensen te bespreken. Jouw nieuwe baan begint bij T-Pion!

Veelgestelde vragen over een baan als verspaner

Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden op alles rondom jouw carrière als verspaner.

Een verspaner maakt verschillende onderdelen door middel van een bepaald soort techniek. Je geeft vorm aan een bepaald soort materiaal tot het gewenste effect is bereikt. Denk aan draaien, verspanen en slijpen. Het materiaal waarmee je werkzaam bent als verspaner is vaak gietijzer, aluminium, kunststof en messing. Het is belangrijk dat je weet hoe je een CNC machine moet gebruiken. Hiermee kan je als verspaner een computer besturen die materialen nauwkeurig bewerkt.

Je hebt een afgerond diploma als verspaner of iets wat daar op lijkt. Ook mag je ervaring hebben als CNC verspaner of een soortgelijke functie. Daarnaast heb je ervaring met het gebruiken van meetgereedschappen.

Contact