Vacature test engineer

De werkzaamheden van deze technische vakspecialist zijn voornamelijk gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van testprogramma’s voor software of producten waarbinnen veel software wordt gebruikt. Hierdoor worden problemen en oorzaken snel achterhaald. Maar niet iedere test engineer heeft de kennis in huis om de geconstateerde fouten in een software zelf opnieuw te programmeren. Mochten zij deze kennis niet hebben, zorgt de software ontwikkelaar ervoor dat deze fouten alsnog worden aangepast in de software.

Eigenlijk is de persoon in deze functie degene die het werk van anderen controleert op fouten, bugs en onvolkomenheden. Soms ben je onderdeel van een groot project. Hiervoor wordt er van de persoon verwacht dat er gerapporteerd wordt over de fouten die zijn geconstateerd.

Wil jij aan de slag in deze uitdagende functie? We hebben mooie uitdagende functies online staan. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? We helpen jou graag verder bij het vinden van de baan die echt bij jou past!

Contact