Vacature service coördinator

De service coördinator is verantwoordelijk voor het onderhouden van een bepaald systeem of systemen. Om dit systeem goed te laten lopen worden er updates uitgevoerd. Storingen worden voorkomen en verholpen. Daarnaast moet er ook direct worden ingegrepen zodra storingen worden gesignaleerd. Hiervoor worden mensen gestuurd die de storing verhelpen, deze stuur jij aan!

Als service coördinator werk je planmatig, aan de hand van onder andere een onderhoudsplanning. De werkzaamheden zijn niet alleen maar gericht op het technische en elektronische gedeelte. Een ander gedeelte bestaat uit administratieve werkzaamheden en het onderhouden van bijvoorbeeld klantrelaties.

Wil jij aan de slag in deze uitdagende rol? Dan heb je een MBO opleiding richting techniek of management gevolgd, of een HBO opleiding richting informatica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde. De mate van verantwoordelijkheid hangt af van je opleiding en ervaring. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Of wil jij jezelf ontwikkelen? Bekijk dan hier onze vacatures!

Contact