Service coördinator vacature

Ben jij sociaal, goed in plannen, verantwoordelijk en technisch? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Een service coördinator is verantwoordelijk voor het onderhouden van bepaald systemen. Het is de taak om te zorgen dat er geen storingen zijn en als die er zijn om ze op te lossen. Jij stuurt de mensen aan en zorgt dat alles wordt opgelost. Daarnaast onderhoud jij het contact met de gebruikers van de systemen.

Werkzaamheden als service coördinator

Het is een planmatig beroep, die aan de hand van een onderhoudsplan loopt. Deze functie is dus niet enkel gericht op het technische gedeelte, maar ook op het sociale, administratieve gedeelte. Zo is een van de werkzaamheden van een service coördinator het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast maak je offertes op, zorgt dat iedereen weet wat hij of zij moet doen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed verlopen. Het is dus zowel een zelfstandig als samenwerkend beroep. Door het contact met zowel je collega’s als klanten is het dus belangrijk dat je sociaal ook sterk bent.

De rol van T-Pion binnen jouw proces

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe baan of dat je meer advies wilt ontvangen over het maken van een carrière switch. Hier kunnen onze experts je goed bij helpen. We weten welke mogelijkheden er zijn op basis van jouw wensen en kwaliteiten. Samen nemen we goed door wat jouw voorkeuren zijn en wat je absoluut niet wil. Wij willen je graag ondersteunen in het proces naar een nieuwe sollicitatie en wie weet een nieuwe baan. Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • Betrokkenheid, nuchtere en persoonlijke aanpak tijdens het hele proces
  • Ondersteuning bij alle stappen in je baan
  • Communicatie is altijd snel en transparant
  • Aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het werkgebied, waarin je solliciteert

Bekijk alle service coördinator vacatures bij T-Pion

Staat er een service coördinator vacature op onze website tussen die je aanspreekt? Of heb je meerdere vacatures gezien die je aandacht hebben opgewerkt en weet je nog niet voor welke je moet gaan? Solliciteer dan via onze website en vraag naar advies van onze experts. Op het moment dat jij interesse hebt in een van de vacatures zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk met je potentiële nieuwe werkgever in gesprek komt!

Heb je vragen over één van onze vacatures of wil je persoonlijk advies ontvangen van onze experts? Neem dan vooral contact met ons op om je wensen te bespreken. Jouw nieuwe baan begint bij T-Pion!

Veelgestelde vragen over een baan als service coördinator

Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden op alles rondom jouw carrière als service coördinator.

De vacature van een service coördinator houdt in dat je je bezighoudt met het plannen van al het onderhoud aan een systeem. Je zorgt ervoor dat een systeem goed draait en dat het optijd geupdatet wordt. Je helpt storingen voorkomen, oplossen en opsporen. Daarnaast maak je dus een onderhoudsplanning. Op het moment dat er ergens een storing op komt zetten zal de service coördinator mensen aansturen om die storing op te lossen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je de persoon bent die gebruikers op de hoogte stelt van eventuele problemen of gepland onderhoud.

Per systeem is het verschillend wat de vereisten en verantwoordelijkheden zijn. Zo kan je service coördinator worden met een mbo-opleiding in de Techniek en/of Management. Of je kan een studie hebben afgerond op het HBO in de richting van Informatica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.

Contact