Montage medewerker vacature

Heb jij een technische achtergrond en een afgeronde opleiding in de richtingen van bouw, infra of techniek? Heb je twee rechterhanden en zeker geen hoogtevrees? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Als montagemedewerker ga je aan de slag binnen een industrie waarin jij gespecialiseerd bent.

Wat houdt de vacature montage medewerker in?

De functie van een montage medewerker is het monteren en assembleren van bepaalde onderdelen binnen een industrie. Een montagemedewerker kan werkzaam zijn op locatie, in een werkplaats of op het terrein van een fabriek. Daarnaast heeft een montage medewerker veel verstand van gereedschappen en verschillende materialen. Ook is het belangrijk dat je oog voor de kleinste details hebt en erg secuur te werk gaat. Ook is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. Een montage medewerker werkt in opdracht voor een bedrijf of organisatie.

Hoe word je montage medewerker?

Er wordt minimaal verwacht dat je een mbo opleiding als montage medewerker of montage medewerker in de timmerindustrie hebt afgerond. Daarnaast is een rijbewijs vaak een vereiste en moet je in het bezit zijn van een Vca-certificaat. Bij sommige werkgevers vragen ze ook naar een heftruckcertificaat.

Werkzaamheden als montage medewerker

Als montage medewerkers ben je dus verantwoordelijk voor het monteren en samenstellen van producten, Voorbeelden van de werkzaamheden van een montage medewerker zijn bijvoorbeeld het op- en afbouwen van schappen in een supermarkt of het monteren van meubels. Het ligt er maar net aan waarin je gespecialiseerd bent. Zo kunnen je werkzaamheden ook het repareren van cv-ketels of gevels zijn. Mocht je gespecialiseerd zijn binnen de timmer of metaalindustrie kan je bijvoorbeeld denken aan het maken van een raam, kozijn of deur.

De rol van T-Pion binnen jouw proces

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe baan of dat je meer advies wilt ontvangen over het maken van een carrière switch. Hier kunnen onze experts je goed bij helpen. We weten welke mogelijkheden er zijn op basis van jouw wensen en kwaliteiten. Samen nemen we goed door wat jouw voorkeuren zijn en wat je absoluut niet wil. Wij willen je graag ondersteunen in het proces naar een nieuwe sollicitatie en wie weet een nieuwe baan. Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • Betrokkenheid, nuchtere en persoonlijke aanpak tijdens het hele proces
  • Ondersteuning bij alle stappen in je baan
  • Communicatie is altijd snel en transparant
  • Aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het werkgebied, waarin je solliciteert

Bekijk alle montage medewerker vacatures bij T-Pion

Staat er een montage medewerker vacature op onze website tussen die je aanspreekt? Of heb je meerdere vacatures gezien die je aandacht hebben opgewerkt en weet je nog niet voor welke je moet gaan? Solliciteer dan via onze website en vraag naar advies van onze experts. Op het moment dat jij interesse hebt in een van de vacatures zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk met je potentiële nieuwe werkgever in gesprek komt!

Heb je vragen over één van onze vacatures of wil je persoonlijk advies ontvangen van onze experts? Neem dan vooral contact met ons op om je wensen te bespreken. Jouw nieuwe baan begint bij T-Pion!

Contact