Vacature (3d) meettechnicus

Deze technicus werkt vanuit de meetkamer en meet met behulp van verschillende meetinstrumenten de maten op van een product en/of systeem. Dit gebeurt aan de hand van vastgestelde procedures en referentiepunten. Door over een bepaalde tijd te meten kan het gedrag worden gestuurd en wellicht beïnvloed. De meetkamer is uitgerust met en vlaktafel met een 3D meetinstrument. Hiermee kunnen de dimensies van een object worden opgemeten.

Om binnen deze rol aan de slag te gaan, volg je de opleiding meet- en regeltechniek. Hoe hoger het opleidingsniveau dat je volgt, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt toegewezen binnen deze functie. Ook kun je ervoor kiezen na het afronden van je opleiding voor bijscholing te kiezen. Zeker een goede keuze wanneer je graag richting de rol van manager wilt doorgroeien.

Misschien ben jij al werkzaam binnen deze functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen deze functie of discipline? Hier vind je de vacatures voor meettechnicus. We helpen jou graag verder bij het vinden van de baan die bij jou past!

Contact