Vacatures lasser

Met jouw specialisme verbind je techniek – letterlijk. Als lasser zorg je ervoor dat constructies samenkomen en betrouwbaar genoeg zijn om nog jarenlang mee te gaan. Je hebt uitgebreide kennis van verschillende lastechnieken en weet de juiste techniek keer op keer feilloos toe te passen. Specialisten zoals jij worden tegenwoordig veelgevraagd. Deze grote vraag kun jij in je voordeel laten werken. Met T-Pion als begeleider in de volgende stap van je loopbaan kun je rekenen op de arbeidsvoorwaarden die je verdient.

Bekijk snel alle vacatures lasser bij jou in de buurt en vind je nieuwe werkplek via T-Pion. Voor informatie over een vacature lasser of voor advies over het sollicitatieproces, onderhandelingen en meer kun je altijd bij ons terecht.

Werken als lasser

De meeste specialisten binnen dit vakgebied hebben een opleiding tot allround (polyvalent) lasser. Met deze opleiding beheers je de basis van het lassen. Ter aanvulling kun je ervoor kiezen om diverse cursussen en opleidingen te volgen die verder je klaarstomen voor dit technische vakgebied. Vervolgens kun je aan de slag als gecertificeerd lasser (MIG-MAG / TIG). De techniek die je beheerst – het lassen – kan het best worden omschreven als verbindingstechniek die onder andere in de werktuigbouwkunde wordt gebruikt. Hierbij worden materialen door druk of warmte met elkaar verbonden. De voornaamste lasgroepen zijn booglassen, weerstandlassen (elektrisch), autogeenlassen, druklassen en bundellassen. Op basis van jouw kennis en ervaring weet je precies welke methode je het beste kunt gebruiken voor welk type materiaal.

Heb jij de juiste papieren om als lasser aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje tussen onze lasser vacatures en solliciteer eenvoudig online op een functie die jou aanspreekt.

De begeleiding van T-pion

Als specialist in technisch personeel snappen we bij T-Pion waar je naar op zoek bent. We denken actief met je mee over een goede werkplek voor jou, waar je de voorwaarden en het salaris mag verwachten waar je recht op hebt. Op die manier zorgen we ervoor dat je plezier hebt en houdt in je werk – en de ruimte hebt om je kwaliteiten te blijven ontwikkelen. Onze kennis van de technische arbeidsmarkt delen we graag met je zodat je de juiste keuzes kunt maken gedurende je carrière.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een nuchtere, persoonlijke en betrokken aanpak
  • Ondersteuning bij iedere stap in je loopbaan
  • Snelle en transparante communicatie
  • Aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het vakgebied

Bekijk alle lasser vacatures bij T-Pion

Heb je een vacature lasser gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan snel en eenvoudig via onze website of neem eerst contact met ons op voor meer informatie over de functie en opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat je terechtkomt op een plek waar je je goed voelt en optimaal je werk kunt doen. Dus reken op vakkundige begeleiding en persoonlijk advies.

Wil je meer weten over de vacatures lasser op onze website, de opdrachtgevers uit ons netwerk of onze werkwijze? Neem dan vooral eens contact met ons op. We denken graag met je mee en geven je het advies dat je nodig hebt om alles uit je loopbaan te halen.

Contact