Vacature CNC kanter

Zit je helemaal op je plek binnen de metaalbewerking maar zoek je meer in een baan dan wat je huidige werkplek je kan bieden? Bekijk dan hier alle vacatures CNC kanter bij jou in de buurt. De opdrachtgevers uit ons netwerk staan te springen om jouw vakmanschap en bieden je arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt.

Ontdek alle vacatures CNC kanter bij uiteenlopende bedrijven en solliciteer eenvoudig via onze website. Samen zetten we de volgende stap in jouw loopbaan.

Werken CNC kanter

Kanten is een metaalbewerkingstechniek die wordt gebruikt bij plaatwerken. Binnen deze discipline kun je gebruik maken van conventionele kantbanken of een computergestuurde kantbank. Computer gestuurde kantbanken worden ook wel CNC kantbanken genoemd waarbij CNC staat voor Computer Numerical Control.

Het werk van een CNC kanter is niet eenvoudig en vergt de nodige kennis en ervaring. Om een kantbank te bedienen heb je voldoende inzicht en inhoudelijke kennis nodig. Voor het programmeren van kantbanken moet je bijvoorbeeld technische tekeningen kunnen lezen en deze vervolgens omzetten in de juiste invoer voor de machine. Bovenop de technische kennis komt bovendien nog de vaardigheid om kantbanken en aanvullende gereedschappen te beheersen op het gebied van processen, bediening, controle en veiligheid. Zo garandeer je als kanter een kwalitatief product en hoge productiviteit.

Vind je droombaan bij T-Pion

Als specialist in technisch personeel snappen we waar je wel en vooral niet op zit te wachten in een baan binnen de techniek. Dagelijks spreken we professionals uit het werkveld en luisteren we naar hun wensen op het gebied van uitdaging, salaris en meer. Deze ervaringen zetten we in om specialisten zoals jij te begeleiden naar een baan die perfect past bij je kwaliteiten en interesses. Zo vinden we een baan die voldoende uitdaging biedt en de nodige ontwikkelmogelijkheden met zich meebrengt. Tijdens deze zoektocht kun je altijd rekenen op de kennis en ervaring van onze experts.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een nuchtere, persoonlijke en betrokken aanpak
  • Ondersteuning bij iedere stap in je loopbaan
  • Snelle en transparante communicatie
  • Aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het vakgebied

Tegenwoordig is een baan echt meer dan alleen de functie die je dagelijks uitoefent. In je baan vind je namelijk ook voldoening en uitdaging. En dit helpt je verder. Bovendien moet je baan goed aansluiten op de rest van je leven. Wil je bijvoorbeeld flexibel werken of hecht je juist waarde aan vaste werktijden? Vertel ons waar je naar op zoek bent, dan zorgen wij voor een selectie banen die voldoet aan jouw verwachtingen.

Bekijk alle vacatures CNC kanter

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als CNC kanter? Bekijk dan alle vacatures kanter in jouw regio en solliciteer snel! We stellen je graag voor aan onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat je snel jouw nieuwe droombaan gevonden hebt.

Wil je meer informatie over de vacatures CNC kanter? Neem dan vooral contact met ons op en stel je vraag. Daarnaast zijn we uiteraard ook bereikbaar voor vragen over opdrachtgevers of onze werkwijze. We leren je graag kennen!

Contact