Vacatures inkoper

Ben je op zoek naar een uitdagende en bovenal afwisselende functie binnen de technische sector? Dan is de vacature inkoper jou op het lijf geschreven. In deze functie verzorg je het inkoopbeleid van jouw organisatie waarbij je kritisch bent op kwaliteit, prijs en kwantiteit om precies de juiste zaken in te kopen. Bekijk snel alle vacatures inkoper bij diverse opdrachtgevers en ontdek of jouw nieuwe uitdaging ertussen zit!

Bekijk vacatures inkoper bij jou in de buurt en solliciteer snel via onze website! Reken op professionele begeleiding en persoonlijk advies gedurende het hele sollicitatietraject.

Werken als inkoper

De vacature inkoper kan vanuit verschillende technische vakdisciplines worden uitgezet. Denk bijvoorbeeld aan installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Binnen deze brede functie wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten inkoop, zoals; strategisch, tactisch en operationeel. Afhankelijk van het type inkoop worden uiteenlopende competenties en kwaliteiten gevraagd. Over het algemeen ben je als inkoper echter verantwoordelijk voor het beheren van het inkoopbeleid van een organisatie. Het inkoopbeleid verschilt vaak per organisatie dus hoe je functie er precies uitziet, dat is afhankelijk van de werkgever waar je terechtkomt.

Wil jij aan de slag als inkoper? Solliciteer dan op één van de vacatures inkoper op onze website en zet de volgende stap in jouw loopbaan.

Onze werkwijze

We kennen de technische arbeidsmarkt door en door en kunnen je daarom precies vertellen waar je op kunt rekenen bij een overstap van werkgever. Welke arbeidsvoorwaarden mag je verwachten? Welke competenties worden gevraagd voor een bepaalde functie? We kunnen je dan ook gedegen advies geven over de vacatures inkoper die op dit moment vacant zijn op onze website – van onderhandelingen tot het tekenen van een contract.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een nuchtere, persoonlijke en betrokken aanpak
  • Ondersteuning bij iedere stap in je loopbaan
  • Snelle en transparante communicatie
  • Aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het vakgebied

Vind alle vacatures inkoper op één plek

Wil je aan de slag als inkoper en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Bekijk dan snel alle inkoper vacatures op T-Pion. We begeleiden je gedurende iedere stap in het sollicitatieproces en zorgen ervoor dat je helemaal op je plek zit in je nieuwe baan.

Wil je meer weten over de vacatures inkoper op onze website, de opdrachtgevers uit ons netwerk of onze werkwijze? Neem dan vooral eens contact met ons op. We denken graag met je mee en geven je het advies dat je nodig hebt om alles uit je loopbaan te halen.

Contact