Engineer vacature

Als engineer oftewel ingenieur ben je een specialist in het vakgebied engineering. Je werkt aan het toepassen van wetenschappelijke, economische, sociale en praktische kennis op machines, systemen of methodes die een verbetering van het dagelijkse leven beogen. Binnen deze functie (junior of senior), kun je binnen diverse vakdisciplines aan de slag gaan. Bijvoorbeeld binnen de werktuigbouwkunde (wtb), elektrotechniek of in de installatietechniek. Als werktuigbouwkundig engineer houd je je bijvoorbeeld bezig in het proces van ontwerpen en testen van nieuwe prototypes. Terwijl de elektrotechnisch engineer zich bezighoudt met wind en zonne-energie. Wil jij graag binnen zo’n uitdagende baan? Kijk dan tussen ons vacature aanbod. We helpen jou graag verder bij het vinden van de baan die écht bij jou past!

Verschillende disciplines binnen Engineering

Er zijn binnen het vakgebied van Engineering een aantal verschillende disciplines waarin je werkzaam kan zijn. Zoek jij een vacature engineer (wtb), vacature engineer (elektro) of vacature engineer (installatie)? Wij vertellen je graag de ins en outs van een paar van de meest voorkomende vacatures voor engineer.

Vacature engineer werktuigbouwkunde:
Als jij een specialist bent in werktuigbouwkunde ben je van onmisbare waarde voor vele technische bedrijven. Er zijn bij T-pion veel vacatures engineer (wtb) te vinden. Wij weten je als geen ander te koppelen aan een bedrijf waar jij op je plek zit. Ga vandaag nog opzoek naar een mooie vacature mechanical engineer!

Vacature engineer elektrotechniek

Ook binnen elektrotechniek zijn er meer dan genoeg engineering vacatures beschikbaar. De vacature tot engineer binnen deze discipline zijn vooral uitvoerende vacatures, zoals montageleider. Wil je toch liever iets anders? Dan kun je ook kiezen voor een baan als projectleider of calculator.

Vacature engineer installatietechniek

De laatste belangrijke discipline is de elektrotechniek. Ben jij opzoek naar een vacature engineer binnen de elektro? Dan ben je bij T-Pion aan het juiste adres. Ook binnen deze discipline is er veel keuze. Zo kun je ervoor kiezen om een uitvoerende vacature te kiezen, zoals tekenaar of loodgieter, maar ook een functie als projectleider is een mogelijkheid.

Samen met T-Pion op weg naar een nieuw avontuur

T-Pion is er om iedereen te helpen aan een leuke baan, waar voldoening uit opgedaan wordt. Zit jij niet meer lekker op je plek bij je huidige werk, ben je opzoek naar een job met meer uitdaging, wil je een betere beloning voor je inzet of sta je aan het begin van een mooi loopbaan? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn dé partij op het gebied van technici verbinden met werkgevers.

Engineer vacature bij T-Pion

Is één van de engineer vacatures op onze website jou op het lijf geschreven? Goed nieuws, je kan gemakkelijk solliciteren voor deze job. Begin het sollicitatieproces gemakkelijk via onze website en zet de eerste stap richting jouw eerste baan of een mooie, nieuwe uitdaging.

Bekijk snel alle Engineer vacatures bij T-Pion en zet de eerste stap naar een betere baan, werkomgeving en arbeidsovereenkomst. Want werken in de engineering is te mooi om genoegen te nemen met een baan waar je niet blij van wordt. Dus neem eens contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken. We leren je graag kennen!

Contact