Vacatures CNC operator

Als CNC-operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een computer gestuurde machine. De afkorting CNC staat letterlijk voor Computerized Numerical Control. Door middel van het besturen van deze computer gestuurde machines kunnen verschillende materiaal soorten op diverse manieren worden bewerkt. Om als CNC-operator aan de slag te kunnen gaan, moet je verschillende vaardigheden beheersen en behoorlijk wat kennis hebben. Je hebt kennis en handigheid met gereedschappen, maar ook bijvoorbeeld het lezen van werkbouwkundige tekeningen en het beoordelen van het eindproduct beheerst de operator. De operator houdt overzicht en is altijd aanwezig als onderdeel van het team. Een andere belangrijke functie binnen dit team is de CNC programmeur. Soms is de CNC programmeur ook de operator. De programmeur bestudeert de werktekeningen en vertaalt dit naar CNC-bewerkingsprogramma’s. Vaak wordt er bij grote organisaties gekozen voor zowel een operator als programmeur, gezien de complexiteit van de programma’s en machines.

Ben jij toe aan de volgende uitdaging binnen in jouw carrière? Of wil je aan de slag bij een andere werkgever? Neem een kijkje tussen de vacatures en start met jouw nieuwe carrière als CNC operator! We helpen jou graag verder!

Wat doet een CNC Operator?

Bij een CNC Operator vacature bedien je een machine die aangestuurd wordt door een computer. Een CNC Operator vacature is daarom aangeraden voor iemand die erg handig is. Bij een CNC Operator vacature werk je met allerlei verschillende materialen en gereedschappen, zoals boren en snij-apparatuur. Het is daarom handig dat je hier affiniteit mee hebt als je solliciteert op een CNC Operator vacature. Daarnaast is het ook belangrijk voor een CNC operator vacature dat je erg zorgvuldig bent, je moet namelijk veel zaken controleren zoals instructies, bouwtekeningen en dergelijke.

Verschillende CNC Operator vacatures bij T-Pion

Bij T-Pion zijn er een groot aantal verschillende CNC Operator vacatures waar je uit kan kiezen. De meeste CNC Operator vacatures zijn CNC draaier of operator. Deze CNC operator vacatures zijn erg gefocust op het uitvoeren van werkzaamheden. Bij T-Pion zijn er ook een aantal CNC Operator vacatures waarbij je zelf mag programmeren. In deze functies is het de bedoeling dat jij de CNC zo weet in te stellen dat het precies goed werkt met de gebruikte materialen. Denk jij dat je deze uitdaging aan kan? Neem dan snel contact met ons op!

CNC operator vacatures bij T-Pion

Als je op zoek bent naar een CNC operator vacature, zit je bij T-Pion absoluut aan het juiste adres. T-Pion is de grootste bemiddelaar van mooie banen in de achterhoek en omgeving. We zijn te vinden in Arnhem en Hengelo en hebben contacten in en rondom deze mooie steden, de kans is ook groot dat wij contact hebben met een bedrijf dat perfect bij jou past! Neem vandaag nog contact met ons op en wij maken er samen een mooi avontuur van, richting een prachtige uitdaging voor jou!

Contact