Vacatures CNC draaier / conventioneel draaier

Ben je op zoek naar een functie binnen de werktuigbouwkunde en is verspaning jouw vakgebied? Dan zijn één van deze vacatures CNC draaier of conventioneel draaier misschien wel iets voor jou. De vraag naar zowel CNC draaiers als conventioneel draaiers neemt toe, met name in de metaaltechniek. Gebruik deze vraag in je voordeel en solliciteer snel op één van de vacatures CNC draaier of conventioneel draaier bij jou in de buurt!

Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de vacatures draaier in ons netwerk. We hebben stuk voor stuk uitdagende opdrachtgevers in ons netwerk die staan te springen om jouw talent.

Werken als CNC draaier of conventioneel draaier

Als CNC draaier of conventioneel draaier ga je aan de slag met (computergestuurde) draaibanken. Op deze draaibanken wordt het te verspanen materiaal stevig vastgeklemd waarna de bank op hoge snelheid ronddraait. Vervolgens worden er spanen van het product afgedraaid met een beitel en ontstaat de gewenste vorm. Bij conventioneel draaien stel je de machine zelf in. Bij CNC draaien wordt de machine echter vooraf geautomatiseerd door een programmeur. Als CNC draaier heb je dan ook veelal ervaring met het programmeren van o.a. Fanuc machines. Je diepgaande kennis van het vak wordt op dit moment veel gevraagd en dit biedt mogelijkheden voor de volgende stap in je carrière. Dus ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als CNC of conventioneel draaier, of misschien wel als frezer? Bekijk dan hier het volledige vacature-aanbod en solliciteer snel op een functie die perfect bij je past!

De huidige arbeidsmarkt is gunstig voor specialisten zoals jij. Veel bedrijven zijn hard op zoek naar vakkundige professionals met voldoende praktijkervaring. Maar ook beginnende specialisten hebben voldoende keuze in welke richting ze op willen binnen het werkveld. Deze kandidaatgedreven markt biedt bovendien kansen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Wil je hier meer advies over? Onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk en inhoudelijk advies.

Samen richting jouw droombaan

T-Pion kent de technische markt als geen ander. We spreken specialisten in uiteenlopende disciplines op dagelijkse basis en zitten regelmatig met ambitieuze bedrijven aan tafel om toekomstplannen te bespreken. Op die manier brengen we technisch talent en bedrijven binnen de technische sector samen. Zo vinden we een werkplek die precies past bij waar je heen wil en waar je naar op zoek bent. Bovendien houden we ook rekening met waar je juist niet op zit te wachten. Kortom, T-Pion is jouw partner in de volgende stap in jouw carrière.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een nuchtere, persoonlijke en betrokken aanpak
  • Ondersteuning bij iedere stap in je loopbaan
  • Snelle en transparante communicatie
  • Aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het vakgebied

We snappen dat je niet zit te wachten op tientallen functies die niet bij je passen. Daarom zoeken we enkel vacatures CNC draaier of conventioneel draaier die perfect aansluiten op je verwachtingen. Dit doen we door verder te kijken dan een vacaturetekst of cv. We kijken naar bedrijfscultuur, persoonlijkheden en kwaliteiten die niet in cijfers uit te drukken zijn. Je mag er dus op rekenen dat we al je wensen meenemen in onze zoektocht naar jouw nieuwe werkplek.

Bekijk alle vacatures CNC draaier / conventioneel draaier

Is werken in de verspaning iets voor jou? Bekijk dan alle vacatures CNC draaier of conventioneel draaier bij opdrachtgevers in jouw regio en solliciteer eenvoudig via onze website. En zit er op dit moment geen vacature tussen die je aanspreekt? Dan staan we voor je klaar om met je mee te zoeken naar de juiste uitdaging.

Wil je meer informatie over de vacatures CNC draaier of conventioneel draaier? Neem dan vooral contact met ons op en stel je vraag. Daarnaast zijn we uiteraard ook bereikbaar voor vragen over opdrachtgevers of onze werkwijze. We leren je graag kennen!

Contact