Vacatures cad-cam programmeur

Kennen Computer Aided Design en Computer Aided Manufacturing geen geheimen meer voor je? Je ontwikkelt en programmeert complexe machineonderdelen waar je opdrachtgever nog jarenlang mee vooruit kan. Zie jij uitdaging in deze projecten? Bekijk dan de vacatures cad-cam programmeur op deze pagina en ontdek jouw nieuwe werkplek!

Selecteer vacatures in jouw regio en maak kennis met de opdrachtgevers uit ons netwerk. T-Pion zorgt ervoor dat je gedurende het hele sollicitatieproces actieve ondersteuning kunt verwachten.

Werken als cad-cam programmeur

Binnen de functie van cad-cam programmeur vallen diverse werkzaamheden en kennisgebieden. Sommige programmeurs prefereren software als TopSolid en Mastercam waar anderen juist het liefste werken met software als Hypermill. Ieder softwarepakket kent z’n eigen voor- en nadelen en afhankelijk van de projecten waar je aan werkt, kies je dan ook de juiste toepassing. Als cad-cam programmeur draag je de verantwoordelijkheid voor optimaal gebruik van de bewerkingsmethodieken en deel je je ervaring en kennis met anderen. Diverse uitvoerders vertrouwen op jouw ontwerpen en dankzij jouw werkzaamheden kunnen abstracte ideeën gerealiseerd worden tot concrete plannen.

Heb je al enige ervaring als cad-cam programmeur en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Of heb je zojuist een relevante opleiding afgerond en ben je klaar om je kennis in de praktijk toe te passen? Ontdek alle vacatures cad-cam programmeur in jouw regio en solliciteer op een functie die perfect bij je past. Reken daarbij op actieve ondersteuning van onze specialisten gedurende het sollicitatieproces en alle bijkomende zaken zoals onderhandelingsgesprekken en het tekenen van je contract.

past!

T-Pion ondersteunt jouw ambitie

We vinden het belangrijk dat je terechtkomt op een plek waar je talent volledig tot z’n recht komt. Dit betekent dat we niet op zoek zijn naar het juiste cv bij de juiste vacature, maar naar de geschikte persoon voor binnen een bedrijfscultuur en ter invulling van een inhoudelijke functie. Hierbij speelt niet alleen je ervarings- of kennisniveau een rol maar ook je persoonlijkheid en andere vaardigheden. Op die manier zorgen we ervoor dat je aan de slag gaat bij een bedrijf waar je echt op je plek zit.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een nuchtere, persoonlijke en betrokken aanpak
  • Ondersteuning bij iedere stap in je loopbaan
  • Snelle en transparante communicatie
  • Aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten
  • Kennis van het vakgebied

Twijfel je nog aan de juiste richting? Of heb je advies nodig over de volgende stap in je carrière? Vertel ons wat je zoekt en waar je op dit moment aan twijfelt, dan helpen we je op weg en zorgen ervoor dat je terechtkomt in een omgeving die aansluit op jouw persoonlijke ambitie.

Bekijk alle vacatures cad-cam programmeur

Zit er een vacature cad-cam programmeur tussen die je aanspreekt? Solliciteer dan snel via onze website, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wil je eerst meer weten over een specifieke functie of de werkzaamheden die je kunt verwachten bij werken in de verspaning? Of heb je vragen over onze werkwijze? We staan altijd open voor een goed gesprek met gedreven professionals. Neem contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan denken wij met je mee!

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle vacatures verspaning bij T-Pion en kijk of je volgende baan ertussen staat.

Contact