Werken in Overijssel

Bekijk hier de technische vacatures in de provincie Overijssel. Wij, T-Pion, hebben mooie uitdagende functies voor technische vakspecialisten die willen werken binnen de techniek. Zowel binnen de werktuigbouw, elektrotechniek, industriële automatisering en installatietechniek hebben wij parttime en fulltime mogelijkheden. Het zoeken naar een nieuwe baan die bij jou past is soms lastig én daarom iets waar wij jou graag bij helpen.
De banen die door T-Pion worden aangeboden, zijn gericht op functies binnen de regio Overijssel of Gelderland. Voor afgestudeerden (mbo of hbo) hebben wij veel mogelijkheden, maar ook voor leerlingen & starters is een leer-werk traject mogelijk. Het combineren van werken en leren kan onder andere door het volgen van een BBL traject, of door een leerling functie te bekleden naast het volgen van je studie. Het aanbod in bijbanen is een stuk geringer, maar ook dit sluiten wij zeker niet uit.

Denk jij daarentegen dat jij een toevoeging bent voor het interne team van T-Pion. Commerciële kwaliteiten en als een vis in het water in een buitendienst functie? Dan nodigen wij jou graag uit om een reactie bij ons achter te laten!

‘Ben jij toe aan nieuwe uitdaging? T-Pion helpt jou graag bij de volgende stap in jouw carrière!’

Contact