Werken in Gelderland

Wil jij werken in de provincie Gelderland? T-Pion biedt mooie vacatures aan binnen de techniek. Binnen deze regio worden veel technische banen aangeboden, maar wat is de vacature die naar jouw nieuwe toekomst leidt?
Vanuit de vestiging Arnhem (gld) focust het team zich op de technische banen markt binnen de regio Gelderland. We willen jou graag helpen bij het zoeken naar de technische uitdaging die bij jou past. Ben jij opzoek naar een bijbaan, parttime of liever fulltime? Voor iedere technische vakspecialist bieden wij een geschikte oplossing. We zijn betrokken bij jou en luisteren naar wat jij graag wilt. Sta jij aan de start van jouw carrière en zoek je een BBL plek? Het combineren van werken en leren biedt jou de mogelijkheid om de opgedane theoretische kennis direct in de praktijk toe te passen. T-Pion is een erkend leerbedrijf en biedt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen, op de manier die het beste bij jou past.
We hebben de afgelopen jaren fijne relatie opgebouwd met onze opdrachtgevers. Zij bieden HBO, MBO of BBL banen aan waardoor we voor iedere specialist iets kunnen aanbieden. We houden rekening met jouw voorkeuren, werk jij graag in de ploegendienst, nachtdienst, of wil je nog een opleiding volgen? Geef deze bij ons aan en wij gaan voor jou aan de slag.
T-Pion helpt jou bij het vinden van de baan die écht bij jouw past!

Contact