Werken in Arnhem

Bekijk hier de technische vacatures in Arnhem. Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de omgeving van Gelderland? Wil jij werken binnen de techniek, maar tegelijkertijd ook nog tijd over houden voor bijvoorbeeld je studenten leven? Lees dan snel verder.

Er is veel werk te vinden binnen de techniek. Ook voor studenten die hun toekomst nu al binnen de techniek zien. Wij helpen jou dan graag bij het zoeken naar een passende oplossing. Arnhem en omstreken heeft mooie technische bedrijven die jongeren, van ieder niveau, de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Met het uiteindelijke doel om werkzaam te kunnen zijn binnen de functie die bij hem of haar past.

Het team van T-Pion richt zich op technische vakspecialisten binnen iedere carrière fase. Een bijbaan of parttime functie binnen de techniek lijkt niet altijd even makkelijk te vinden, maar we gaan deze uitdaging zeker niet uit de weg. Heb jij jarenlange technische ervaring en ben je in diverse banen werkzaam geweest, maar wordt het toch tijd voor de volgende stap?

Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures, bekijk welke functie jou het meeste aanspreekt en we helpen jou graag verder!

Contact