Je nieuwe uitdaging begint bij T-Pion

We snappen als geen ander dat je niet zomaar van baan verandert. Deze stap heeft impact. En je wil niet zomaar de switch maken. Waar kom je terecht? Hoe zit het met de arbeidsvoorwaarden? Sluit een functie aan bij je talenten, ambities en interesses? Onze consultants zijn er voor je om je optimaal te begeleiden tijdens dit proces.

Iedere specialist binnen ons team richt zich op een eigen technische discipline. Van werktuigbouwkunde tot installatietechniek. En allemaal hebben we onze unieke kijk op techniek. Dit betekent dat je altijd aan tafel zit met iemand die snapt hoe jouw werkdagen eruitzien. Die weet waar je over praat en actief meedenkt over je volgende stap. Daarnaast zorgt onze administratie ervoor dat alles rondom contracten, salaris en vakanties goed voor je is geregeld. Hier hoef jij je dus ook geen zorgen over te maken. Maak kennis met ons team en kom in contact!

Neem contact met ons op

Ontmoet
het team

Samen op weg naar jouw vaste baan

Als technisch specialist ga je een dienstverband met ons aan. Die zekerheid heb je. De werkzaamheden die je uitvoert vinden allemaal plaats bij een bedrijf dat helemaal bij jou past. Op die manier werk je op een plek waar jouw talent tot z’n recht komt en kun je altijd rekenen op onze begeleiding wanneer je het nodig hebt.

Ons doel is om een werkplek te vinden waar je jezelf voor langere tijd ziet werken. Is dit namelijk het geval, dan richten we ons op een vaste baan bij de werkgever. Zij nemen je contract bij ons over en jij hebt een vaste baan waar je helemaal op je plek zit. We nemen jou en je wensen hierin serieus.

“De persoonlijke benadering bij T-Pion vond ik erg prettig.”
“Ze zetten alles in om je aan een baan te helpen.”

Vind jouw functie via T-Pion

Wij helpen jou bij het maken van de juiste stap in jouw carrière. Zodat jij je ambities kan najagen. Samen een nieuw pad uitstippelen, zodat je weer plezier hebt in je werk en kan doen wat je echt leuk vindt. Klinkt dat goed? We leren je graag kennen en luisteren met veel plezier naar jouw ambities!

Contact