Voor mij ligt de uitdaging echt in het vertrouwen krijgen van de kandidaten. Wanneer ik het vertrouwen heb om voor diegene aan de slag te gaan, én uiteindelijk een mooie baan weet te vinden, geeft mij dat veel voldoening. Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de IT, het is een markt die continu veranderd. Je moet meegaan met deze nieuwste ontwikkelingen. Zo zorg ik ervoor dat ik gesprekspartner ben én blijf met kennis van zaken.

‘Soms zijn er weinig woorden nodig, om erachter te komen wat de kandidaat nodig heeft. Dat is ook het moment waarop je verder borduurt op wederzijds vertrouwen’

Mijn energie haal ik uit het vertrouwen dat ik krijg van kandidaten en werkgevers, daarom geef ik mij voor elke kandidaat met de volle 100%. Het doel is uiteraard altijd om een tevreden kandidaat en opdrachtgever te hebben.

‘Ik ben een enthousiast persoon. Mijn enthousiasme probeer ik over te brengen op mijn kandidaat. Soms klopt het gewoon. En dan wil je de kandidaat het liefst direct voorstellen aan de werkgever’

Ik ben constant bezig met het bedenken van nieuwe oplossingen en ideeën. Het verder denken wanneer je denkt dat er geen mogelijkheden meer zijn.

‘Er zijn altijd mogelijkheden!’

Contact