Voor mij ligt de grootste uitdaging in de veelzijdigheid van mijn functie als vestigingsassistente. De drukte, de afwisseling van werkzaamheden, het oplossen en regelen voor een ander. Laat dat maar aan mij over! Er spelen zoveel verschillende vraagstukken. Daarom vind ik het belangrijk om de medewerkers en collega’s goed te leren kennen. Ik luister en probeer mij zo goed mogelijk in te leven, vaak stel ik dan ook mezelf de vraag; hoe zou ik het zelf vinden als…..? Dat zorgt vaak voor nét dat stapje extra en dit geeft mij een enorm voldaan gevoel. Waardering krijg je daarnaast ook dubbel en dwars weer terug.

'Het gevoel van onderlinge betrokkenheid maakt mijn werk zo uitdagend en leuk'

Mijn voornaamste drive in mijn werk haal ik uit het feit dat ik iedere dag mag doen wat ik leuk vind. Humor vind ik belangrijk en ik probeer mijzelf te zijn en te blijven. Want ja, dat onderscheid mij van anderen en dat maakt mij uniek als persoon én in mijn werk.

Ik, mijn team en de medewerkers, krijgen écht de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen om zijn of haar doel te bereiken. Iedere dag is anders en ik krijg de mogelijkheid om nieuwe kennis en ervaringen op te doen.

Contact