Ik vind het een uitdaging om partijen samen te brengen. Enerzijds bedrijven te helpen een invulling te geven aan het tekort aan goed technisch personeel. Anderzijds kandidaten te helpen bij het vinden van een baan en bedrijf die past bij wat ze zoeken in een functie en werkgever. Als er vervolgens een match tot stand kan worden gebracht die aan beide kanten goed klikt, dan geeft mij dat energie en een voldaan gevoel. ‘Daar doen we het immers voor’!

'Ik vind het enorm uitdagend om iets op te bouwen en van niets iets te maken, daar krijg ik energie van'

Communicatief vaardig zijn en het beschikken over een goed inlevingsvermogen, dat is wat mij uniek maakt in mijn rol als Project Coördinator. Ik weet te achterhalen wat de wensen en behoeften van klant en kandidaat zijn. Met deze informatie ga ik voor de juiste match tussen klant en kandidaat en het tot stand brengen van de wederzijde klik!

Ik omschrijf mijzelf het liefste als een aanpakker die actiegericht te werk gaat. Ik kijk verder dan een papiertje en ben nieuwsgierig naar de persoon achter het cv. Dit vertelt meer dan een opsomming van vaardigheden en werkervaringen. Daarnaast ga ik voor langdurige samenwerkingen. Wanneer je elkaar goed kent heb je aan enkele woorden genoeg.

‘Ik wil de eerste persoon zijn die gebeld wordt op het moment dat ze invulling willen geven aan een technische vacature’

 

Contact