In mijn rol als Project Coördinator ligt de uitdaging in het maken van de juiste verbinding waarbij de kandidaat centraal staat. Ik krijg er energie van als ik hoor dat iemand met plezier uit bed komt om naar het werk te gaan. Werk plezier is in mijn ogen het meest belangrijke aangezien je hier een groot deel van je week aan besteedt. In mijn functie ben ik in gesprek met beide partijen en behartig hierin zowel de belangen van de organisatie als de belangen van de kandidaat.

'Energie krijg ik wanneer ik een kandidaat spreek die vol enthousiasme over zijn ambities, vaardigheden en kennis praat, de passie voor het vak die hieruit spreekt vind ik echt mooi om te zien!'

Mijn werk wordt nog mooier zodra ik met een gepassioneerde kandidaat bij een klant kom waarbij de kandidaat enorm enthousiast wordt van de omgeving en nieuwe/andere producten. Je voelt de passie voor het vak en de kandidaat kan bijna niet wachten om bij deze klant aan de slag te gaan.

 

 

Ik leg graag de verbinding vanuit de wensen en behoeften van de kandidaat en de organisatie. Het creëren van een Win-Win-Win situatie. Door mijn leergierigheid en interesse ben ik ook altijd op zoek naar meer informatie, enerzijds van de kandidaat anderzijds van de organisatie die op zoek is naar een kandidaat.

‘Trial en error is wat bij mij als pionier hoort’

Mijn passie voor techniek en verspaning maken mij uniek in mijn rol als pionier omdat ik altijd, vaak te veel, wil weten van het vak wat iemand wil bedrijven.

 

Contact