Voor mij ligt de uitdaging in het leggen van een werkbare basis die vanuit verschillende ideeën is ontstaan. De volgende stap is om deze basis verder met elkaar uit te breiden. Daarnaast is het uitdagend om dit zo slim en efficiënt mogelijk te doen.

Het werk als vestiging assistente brengt veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde en het woord sleur in je werkzaamheden dat kennen we niet.

Het leuke is dat je aan de ene kant bezig bent met de dagelijkse administratieve zaken en aan de andere kant wordt er beroep wordt gedaan op je creativiteit.

Niet alles is dicht getimmerd met regels, protocollen en procedures. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en om zaken uit te proberen. Werkt iets niet zoals verwacht dan gaan we op zoek naar een andere oplossing. Het onderlinge vertrouwen en de vrijheid die ik krijg heeft een enorm positieve uitwerking op mijn werkplezier.

Ik ben nuchter en praktisch ingesteld! Als je me vraagt om iets uit te zoeken of te regelen? Dan kun je erop rekenen dat het goed komt!

 

 

Ik werk graag binnen een omgeving waar ik mijn collega’s om mij heen heb. Ik houd van de gezelligheid, sociale interactie en humor op de werkvloer! Na werktijd pak ik graag de fiets naar huis, het liefst met m’n neus tegen de wind in. Ik geniet van de natuur en laad mij zo weer op voor de volgende werkdag!

Contact