Onze nieuwsberichten

Wie en wat is T-Pion?

Publicatiedatum 10 januari 2024
Auteur Elise Pool
“Huh? T-Pion, kan je dat spellen alsjeblieft?” Deze vraag krijgen onze consultants vaak als ze contact opnemen met een bedrijf of werkzoekende. Het is ook wel een beetje verwarrend, daarom leggen we maar eens de basis uit van wat T-Pion is.
Lees meer

5 studies om (mechanical) engineer te worden

Publicatiedatum 3 december 2023
Auteur Elise Pool
De functie van (mechanical) engineer is er een met veel verantwoordelijkheden, en er is veel vraag naar! Maar wat moet je studeren om het te kunnen worden? Lees in deze blogpost welke scholingsmogelijkheden er in Gelderland en Overijssel zijn.
Lees meer

Installatietechniek, saai? Zeker niet!

Publicatiedatum 27 november 2023
Auteur Elise Pool
Sommige mensen denken dat installatietechniek saai is, maar het heeft het veel interessante kanten. Lees waarom je voor dit vakgebied zou moeten kiezen.
Lees meer

Een andere blik op het werk van (onderhouds)monteur

Publicatiedatum 15 november 2023
Auteur Elise Pool
In het beroep van monteur schuilt meer dan alleen het klassieke beeld van een technicus met een moersleutel. Ze zijn de basis van vele producten om je heen. Hun rol is veel meer dan alleen reparaties uitvoeren, in deze blogpost bieden we een andere blik op het beroep van (onderhouds)monteur.
Lees meer

De toekomst van onderhoudsmonteurs

Publicatiedatum 11 november 2023
Auteur Elise Pool
Stel je voor dat je als onderhoudsmonteur een kristallen bol hebt waarmee je de toekomst van je beroep kunt voorspellen. Nou, hoewel we die bol niet letterlijk hebben, kunnen we wel een blik werpen op enkele trends en ontwikkelingen die de komende jaren van invloed zullen zijn op het werk van onderhoudsmonteurs.
Lees meer

Met wie krijg je te maken als werkvoorbereider?

Publicatiedatum 8 november 2023
Auteur Elise Pool
Zoals we in een eerder artikel hebben besproken, kent de functie van werkvoorbereider veel verantwoordelijkheden. Je organiseert, berekent en zorgt voor de veiligheid van de taken die anderen in je team uitvoeren. Lees in dit artikel met wie je allemaal betrokken bent in de rol van werkvoorbereider.
Lees meer