Onze nieuwsberichten

Spuiten en poedercoaten in de praktijk

Publicatiedatum 13 maart 2024
Auteur Elise Pool
Spuiters en poedercoaters zijn momenteel erg gewild in verschillende industrieën. Dit komt omdat hun werk essentieel is voor het aanbrengen van verf en coatings op allerlei producten, van auto's tot metalen onderdelen en meubels. Maar wat houdt die markt eigenlijk in?
Lees meer

De kunst van het lassen: een overzicht

Publicatiedatum 6 maart 2024
Auteur Elise Pool
Heb je je ooit afgevraagd hoe metalen stukken samenkomen om sterke constructies te vormen? Het antwoord is eenvoudiger dan je denkt: lassen.
Lees meer

Technisch jargon: 5 veelvoorkomende woorden uitgelegd

Publicatiedatum 19 februari 2024
Auteur Elise Pool
Als nieuwkomer in de technische branche kan het overweldigend zijn om technische termen te begrijpen en ze uit elkaar te halen. Elke functie heeft andere jargon. In dit artikel bespreken we 5 woorden die nuttig zijn om te kennen.
Lees meer

Elektrotechniek in actie; de werkzaamheden van elektromonteurs

Publicatiedatum 12 februari 2024
Auteur Elise Pool
Elektromonteurs kunnen binnen de techniek in diverse disciplines aan de slag. Hier volgt een overzicht van verschillende vakgebieden waarin elektrotechnici hun expertise toepassen.
Lees meer

Welkom op de vernieuwde T-Pion Website!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Auteur Elise Pool
Het is de oplettende bezoeker misschien al opgevallen, ons team is bezig geweest een spiksplinternieuwe website neer te zetten.
Lees meer

Jouw toekomst in de techniek!

Publicatiedatum 21 januari 2024
Auteur Elise Pool
Bij T-Pion begrijpen we dat het niet alleen gaat om het vinden van een baan, maar ook om het investeren in je eigen ontwikkeling. In deze blogpost bespreken we de opleidingsmogelijkheden en hoe we samen werken met onze partners om gaan dan alleen detachering.
Lees meer