Wie en wat is T-Pion?

Publicatiedatum 10 januari 2024
Wijzigingsdatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool

“Huh? T-Pion, kan je dat spellen alsjeblieft?” Deze vraag krijgen onze consultants vaak als ze contact opnemen met een bedrijf of werkzoekende. Het is ook wel een beetje verwarrend, daarom leggen we maar eens de basis uit van wat T-Pion is.

“Maar wat doen jullie nou precies?” Pionieren in het detacheren van technisch talent, dat doen we. We richten ons op werkzoekenden en bedrijven in oost-Nederland. In plaats van alleen naar functies te kijken, kijken we naar wie jij bent. We willen jou leren kennen, jouw talenten begrijpen en je helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Bij T-Pion willen we jouw ervaring met werving veranderen, snelle communicatie en korte lijntjes gecombineerd met onze marktkennis en connecties in de regio zorgen voor een werkmethode waar jij van op aan kan. Ons zakendoen kent geen verkooppraatjes, we zijn gewoon rechtdoorzee, met een Twentse nuchterheid.

De reis stopt niet na het tekenen van een contract, we zijn er tijdens het hele proces voor je. We zullen regelmatig contact hebben met jou en je werkgever over onderwerpen zoals tevredenheid en werkplezier. Ben je verzuimd, dan zijn wij er als eerste contactpersoon.

“Waarom technisch personeel?” Onze specialisatie is de kern van het bedrijf, dat was 21 jaar geleden bij de oprichting van T-Pion het uitgangspunt. Met kennis van de technische wereld die in het verleden is opgedaan door de oprichters, is een detacheringsbedrijf ontstaan wat vanuit de techniek werkt. We weten simpelweg waar we over praten. Die specialisatie biedt zekerheid, en laat ons beter oriënteren over de mogelijkheden binnen de arbeidsbemiddeling. We zijn natuurlijk niet 21 jaar lang hetzelfde gebleven, want pionieren is bewegelijk, dus gaan we mee met ontwikkelingen.

“Waar kan ik T-Pion vinden?” We hebben een prachtig kantoor in Gebouw N, in het High Tech Systems Park in Hengelo. Daar zijn onze 11 medewerkers elke doordeweekse dag werkzaam, benieuwd wie we zijn? Ons team is heel divers. Online zijn we ook aanwezig, op onze website, LinkedIn en Facebook posten we regelmatig nieuwe vacatures en relevante informatie over werk(gelegenheid) in de techniek.

We komen ook bij bedrijven over de vloer. Persoonlijk contact is belangrijk, langsgaan bij een bedrijf voor een oriëntatie geeft ons een uitgebreid beeld over hoe wij een bedrijf het best kunnen neerzetten in de markt.

“Wat moet ik verder nog weten?” Nou, we zijn vooral enthousiast om iedereen die op zoek is naar een baan in de techniek te koppelen aan een bedrijf waar zij enthousiast van worden. Mensen die vanuit een heel andere sector komen en zich willen laten omscholen, tot aan professionals die al 30 jaar in de techniek werken en toe zijn aan een nieuwe functie, voor ieder hopen wij een juiste plek te vinden.

Verder nog iets weten, of zoek je zelf een baan? Laat het weten aan het team van T-Pion.

Onze nieuwsberichten

Hoe detachering kan bijdragen aan jouw werkgeluk

Publicatiedatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool
Het vinden van een baan die aansluit bij je studie en interesses is slechts een deel van de zoektocht naar werk. Werkplezier en een gezonde werk-privébalans moeten zeker meegenomen worden in de zoektocht. In dit artikel kijken we hoe detachering kan helpen het meeste uit jouw werkgeluk te halen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor bedrijven

Publicatiedatum 11 april 2024
Auteur Elise Pool
"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld" is een veelvoorkomende zin in vacatureteksten van bedrijven die zelf personeel willen werven. Het uitbesteden van deze werving aan detacheringsbureaus heeft verschillende voordelen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor werkzoekenden

Publicatiedatum 4 april 2024
Auteur Elise Pool
(Nieuw) werk zoeken kan best een uitdaging zijn, al helemaal als je recentelijk je loopbaan bent begonnen, of als je toe bent aan iets totaal anders. Voor deze kwesties kunnen detacheringsbureaus een uitkomst bieden.
Lees meer