Welkom op de vernieuwde T-Pion Website!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Wijzigingsdatum 25 april 2024
Auteur Elise Pool

Het is de oplettende bezoeker misschien al opgevallen, ons team is bezig geweest een spiksplinternieuwe website neer te zetten. Bij T-Pion hebben we niet alleen gewerkt aan het verbeteren van ons online thuis, maar ook aan het creëren van een frisse look die perfect past bij wat we als bedrijf uitdragen, met onze vertrouwde huisstijl natuurlijk. 

Onze nieuwe website straalt niet alleen het specialisme uit waar we ons zo voor inzetten, maar ook de energie en dynamiek van de technische sector. Met een eigentijdse uitstraling willen we onze bezoekers inspireren en tegelijkertijd een helder beeld geven van wie we zijn en wat we doen. 

De lancering van onze vernieuwde website markeert de eerste stap in onze plannen voor 2024. We hebben grootse plannen om onze online zichtbaarheid te vergroten en meer relevante content te delen. In de nabije toekomst kun je meer verschillende types berichten verwachten, met een speciale focus op het persoonlijke aspect van werken in de techniek. We willen niet alleen vacatures delen, maar ook verhalen vertellen en inzichten bieden die het technische werkveld verrijken.

Bij T-Pion geloven we in het behouden van de kwaliteit. Hoewel we vernieuwen en uitbreiden, blijven we trouw aan onze kernwaarden en kan je gewoon rekenen op de kwaliteit die je van ons kent. We zijn er voor werkgevers die zoeken naar technisch personeel, en benieuwd zijn naar wat T-Pion kan betekenen voor opdrachtgevers. En we zijn er voor professionals die nieuwe uitdaging zoeken, en T-Pion inschakelen voor het vinden van een nieuwe baan. Je kunt erop vertrouwen dat T-Pion dezelfde deskundigheid levert die je van ons gewend bent.

Ontdek onze vacatures, leer meer over onze diensten en maak kennis met het team achter T-Pion. 

Het team van T-Pion

Onze nieuwsberichten

Solliciteren in de zomerperiode, dit is waar je rekening mee moet houden

Publicatiedatum 17 juli 2024
Auteur Elise Pool
Het zoeken naar een nieuwe baan in de zomerperiode kan een slimme zet zijn, maar er zijn wel een aantal factoren die het proces beïnvloeden. We zetten vier onderwerpen op een rijtje om rekening mee te houden.
Lees meer

Productie en industrie, helemaal niet ouderwets!

Publicatiedatum 11 juli 2024
Auteur Elise Pool
Bij het horen van de term "productieomgeving" denken veel mensen aan rokerige fabrieken, vuile machines en verouderde processen. Alles gaat met zijn tijd mee, en dus ook deze sector. Hoe ziet de werkelijkheid eruit? Dat beschrijven we door als voorbeeld een producent van kunststof compounds te nemen, en uit te leggen wat de werkelijkheid is.
Lees meer

Welke technische baan past bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid?

Publicatiedatum 4 juli 2024
Auteur Elise Pool
Er is veel variatie in de types persoonlijkheden en vaardigheden die passen bij verschillende technische functies. In dit overzicht highlighten we een aantal functies die aansluiten bij je competenties en wensen.
Lees meer