Welkom op de vernieuwde T-Pion Website!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Wijzigingsdatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool

Het is de oplettende bezoeker misschien al opgevallen, ons team is bezig geweest een spiksplinternieuwe website neer te zetten. Bij T-Pion hebben we niet alleen gewerkt aan het verbeteren van ons online thuis, maar ook aan het creëren van een frisse look die perfect past bij wat we als bedrijf uitdragen, met onze vertrouwde huisstijl natuurlijk. 

Onze nieuwe website straalt niet alleen het specialisme uit waar we ons zo voor inzetten, maar ook de energie en dynamiek van de technische sector. Met een eigentijdse uitstraling willen we onze bezoekers inspireren en tegelijkertijd een helder beeld geven van wie we zijn en wat we doen. 

De lancering van onze vernieuwde website markeert de eerste stap in onze plannen voor 2024. We hebben grootse plannen om onze online zichtbaarheid te vergroten en meer relevante content te delen. In de nabije toekomst kun je meer verschillende types berichten verwachten, met een speciale focus op het persoonlijke aspect van werken in de techniek. We willen niet alleen vacatures delen, maar ook verhalen vertellen en inzichten bieden die het technische werkveld verrijken.

Bij T-Pion geloven we in het behouden van de kwaliteit. Hoewel we vernieuwen en uitbreiden, blijven we trouw aan onze kernwaarden en kan je gewoon rekenen op de kwaliteit die je van ons kent. We zijn er voor werkgevers die zoeken naar technisch personeel, en benieuwd zijn naar wat T-Pion kan betekenen voor opdrachtgevers. En we zijn er voor professionals die nieuwe uitdaging zoeken, en T-Pion inschakelen voor het vinden van een nieuwe baan. Je kunt erop vertrouwen dat T-Pion dezelfde deskundigheid levert die je van ons gewend bent.

Ontdek onze vacatures, leer meer over onze diensten en maak kennis met het team achter T-Pion. 

Het team van T-Pion

Onze nieuwsberichten

Hoe detachering kan bijdragen aan jouw werkgeluk

Publicatiedatum 18 april 2024
Auteur Elise Pool
Het vinden van een baan die aansluit bij je studie en interesses is slechts een deel van de zoektocht naar werk. Werkplezier en een gezonde werk-privébalans moeten zeker meegenomen worden in de zoektocht. In dit artikel kijken we hoe detachering kan helpen het meeste uit jouw werkgeluk te halen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor bedrijven

Publicatiedatum 11 april 2024
Auteur Elise Pool
"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld" is een veelvoorkomende zin in vacatureteksten van bedrijven die zelf personeel willen werven. Het uitbesteden van deze werving aan detacheringsbureaus heeft verschillende voordelen.
Lees meer

De pluspunten van detachering voor werkzoekenden

Publicatiedatum 4 april 2024
Auteur Elise Pool
(Nieuw) werk zoeken kan best een uitdaging zijn, al helemaal als je recentelijk je loopbaan bent begonnen, of als je toe bent aan iets totaal anders. Voor deze kwesties kunnen detacheringsbureaus een uitkomst bieden.
Lees meer