Doe het anders, doet het T-Pion!

Publicatiedatum 6 juni 2024
Wijzigingsdatum 6 juni 2024
Auteur Elise Pool

Bij T-Pion doen we dingen net even anders dan andere detacheringsbureaus. We begrijpen dat het vinden van de juiste baan een belangrijke stap is in jouw leven. Daarom zetten we ons in om technische professionals zoals jij te begeleiden naar een passende nieuwe uitdaging. Dit is hoe onze identiteit jou gaat helpen naar een nieuwe baan.

Geen CV’s schuiven, maar persoonlijke aandacht: we zijn geen fan van het doorschuiven van CV’s. In plaats daarvan nemen we de tijd om jou echt te leren kennen. Wat zijn jouw sterke punten? Wat drijft je? Door deze verdiepende gesprekken kunnen we je matchen met opdrachtgevers die niet alleen jouw vaardigheden waarderen, maar ook jou als persoon. We geloven in kwaliteit boven kwantiteit.

Niet eindeloos wachten, maar een snelle respons: wij begrijpen dat wachten op een antwoord vermoeiend kan zijn. Daarom maken we er een punt van om jouw vragen en sollicitaties zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij T-Pion houden we niet van onnodig wachten. We waarderen jouw tijd en streven ernaar om je snel van de informatie te voorzien die je nodig hebt om snel door de sollicitatieprocedure te kunnen.

Geen spelletjes spelen, gewoon duidelijkheid over plaatsingen: bij ons is transparantie geen optie, maar een verplichting. We vinden het belangrijk dat je volledig op de hoogte bent van alle details met betrekking tot een mogelijke plaatsing. Je zult bij T-Pion nooit in het duister tasten over bij welk bedrijf je terechtkomt of wat je kunt verwachten van de opdrachtgever. Je krijgt inzicht in de bedrijfscultuur, de projecten en de mensen met wie je gaat samenwerken. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen. Geen verrassingen achteraf.

Niet lukraak zoeken, maar relevante functies bieden: het heeft geen zin om te worden benaderd voor functies die niet aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses. Bij T-Pion begrijpen we dit maar al te goed. We doen ons huiswerk om ervoor te zorgen dat de posities die we voorstellen, perfect passen bij jouw achtergrond en ambities. We willen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We werken toe naar een sterke match, waarbij zowel jij, als het bedrijf met elkaar tevreden zijn.

Geen half werk, maar kennis van zaken: Bij T-Pion beschikken we over interne expertise, waarbij elke consultant kenner is van zijn/haar eigen vakgebied. We begrijpen jouw vakgebied, en kunnen met je meepraten over de functie en de uitdagingen die je kunt tegenkomen. Of het nu gaat om technische vraagstukken, industrietrends of loopbaanadvies, we zijn er om jou te ondersteunen met onze kennis en ervaring.

Van onze diensten gebruikmaken? Vul ons contactformulier in.

Onze nieuwsberichten

Wat is het verschil tussen detacheren, uitzenden en werving & selectie?

Publicatiedatum 25 juli 2024
Auteur Elise Pool
Als je op zoek bent naar werk of personeel, kun je te maken krijgen met termen als detacheren, uitzenden en werving & selectie. Deze drie vormen van arbeidsbemiddeling hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel leggen we op een begrijpelijke manier uit wat ze inhouden en wat de verschillen zijn.
Lees meer

Solliciteren in de zomerperiode, dit is waar je rekening mee moet houden

Publicatiedatum 17 juli 2024
Auteur Elise Pool
Het zoeken naar een nieuwe baan in de zomerperiode kan een slimme zet zijn, maar er zijn wel een aantal factoren die het proces beïnvloeden. We zetten vier onderwerpen op een rijtje om rekening mee te houden.
Lees meer

Productie en industrie, helemaal niet ouderwets!

Publicatiedatum 11 juli 2024
Auteur Elise Pool
Bij het horen van de term "productieomgeving" denken veel mensen aan rokerige fabrieken, vuile machines en verouderde processen. Alles gaat met zijn tijd mee, en dus ook deze sector. Hoe ziet de werkelijkheid eruit? Dat beschrijven we door als voorbeeld een producent van kunststof compounds te nemen, en uit te leggen wat de werkelijkheid is.
Lees meer