Een korte terugblik op afgelopen periode

Het is de afgelopen tijd iets rustiger geweest rondom onze berichtgevingen. Want wat is het een bijzondere tijd waar we met z’n allen in leven. Onzeker, vol afwachting en met veel vraagtekens. We hebben er vanaf het begin voor gekozen om onze krachten te bundelen om samen deze periode door te komen. Veel communiceren en in contact blijven met elkaar. Daarnaast volledige focus op onze collega’s en medewerkers. Steun bieden aan elkaar en helpen waar nodig. We zijn als team dichter naar elkaar toe gegroeid, ondanks dat de ‘fysieke’ afstand groter was dan ooit.

Iedere collega ervaarde de maatregelen en ‘het nieuwe werken’ op zijn eigen manier. Thuiswerken, thuisscholing voor de kinderen, samen met je partner aan de keukentafel werken. Dat is voor iedereen wennen. Zo heeft de ene collega totaal geen moeite met thuiswerken, ervaart het als ontzettend prettig en kan zich goed focussen. Anderzijds staat de andere collega qua timemanagement voor een enorme uitdaging.

En dan komt het sociale aspect. Want niet iedereen heeft dezelfde behoefte aan sociale contacten. Voor de één een rustige en ‘prettige’ periode en voor de ander een enorm gemis aan collega’s, sociale interactie en structuur. Dit ervaarden wij ook binnen ons team. Wij hebben er daarom voor gekozen om vanaf nu iedere collega de ruimte te geven om af en toe op kantoor te werken. Even kunnen overleggen met je collega of om werkzaamheden uit te voeren die op kantoor nèt iets makkelijker gaan. Hiervoor hanteren we een schema en protocol waaraan iedereen zich moet houden.

We gaan vol positiviteit en goede moed de toekomst tegemoet, zodat we langzaamaan weer kunnen opbouwen en vooruit kijken. Onderling onderhouden we intensief contact via Skype en werken daarnaast zoveel mogelijk vanuit huis. Net als alle andere ondernemers staan we samen voor een enorme uitdaging, maar we zijn ervan overtuigd dat we het op deze manier samen aankunnen.

Wij kijken vooruit en we gaan ervoor!

Lees hier meer over Team T-Pion

Contact