• 1.

  Ontdekken

  We hebben je benaderd en zijn erg enthousiast over jou! Het is tijd voor een kop koffie en om te gaan ontdekken wie jij bent!

 • 2.

  Onderzoeken

  Wie ben jij? Welke ambities heb je? En wat kunnen wij voor je betekenen? We onderzoeken samen welke stappen we kunnen nemen. Wil jij je boterham dikker beleggen? Ben jij toe aan jouw grootste uitdaging? Of misschien wil je alleen ideeën uitwisselen? Wij nemen de tijd voor jou, zodat we weten wie jij als persoon bent en wat je graag zou willen.

 • 3.

  Verkennen

  Dat was een interessant gesprek! Je hebt duidelijk gemaakt waar T-Pion jou bij kan helpen. Daar gaan we direct mee aan de slag. We verkennen de markt en vinden dé organisatie die bij jou past. We maken dit kenbaar bij de organisatie en krijgen positief bericht! Je bent uitgenodigd voor een gesprek. Gaaf!

 • 4.

  Samenbrengen

  We plannen een match in, met jou en de medewerker van de organisatie. Samen gaan we het gesprek aan. Naderhand bespreken we hoe het is verlopen. Voelt het goed, zie je jezelf in die functie en bij deze werkgever werken? En is de werkgever ook net zo positief over jou? Dan gaan we samen de mogelijkheden bespreken. Vervolgens zetten we de handtekeningen en kun jij aan de slag!

 • 5.

  Baanbreken

  Je eerst werkdag…. super spannend, uitdagend, maar vooral héél erg leuk. We zijn benieuwd hoe je eerste werkdag is verlopen en hoe je het hebt ervaren. We nemen even kort contact op, om te vragen hoe het is gegaan en of wij nog iets voor je kunnen betekenen.

 • 6.

  Doorbreken

  De eerste maand is voorbij gevlogen. We hebben al een aantal keer contact gehad. Je bent enthousiast. We nodigen je uit bij ons aan de ‘T-Pion Stamtafel’ om jouw verhalen te komen vertellen! We proosten op je nieuwe werkplek en op de toekomst!

Contact