NBBU Kenteq Normering Arbeid

Werkgevers

Zoekt u technische mensen met passie voor hun vak?

T-Pion is een specialist in technische personeelsdiensten.  Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij hun personele vraagstukken. Of het nu gaat om het vinden van de juiste mensen, ondersteuning bieden bij (tijdelijke) projecten of helpen bij outplacementtrajecten, T-Pion is de juiste partner in al deze situaties. Onze ervaring, ons netwerk en onze kennis binnen de wereld van techniek zorgen ervoor dat wij vaak snel kunnen schakelen. We kennen de branche en begrijpen wat er speelt binnen uw organisatie.  

T-Pion heeft een groot netwerk. Dit komt door de ruime werkervaring van onze medewerkers, maar ook door onze nauwe samenwerking met QING Mechatronics en Engineering ( www.qing.nl). QING biedt haar opdrachtgevers ondersteuning in de productieautomatisering en engineering. T-Pion ondersteunt deze projecten regelmatig door het aanbieden en inzetten van de juiste vakmensen.  T-Pion richt zich voornamelijk op onderstaande markten; 

  • Werktuigbouwkunde
  • Machinebouw
  • Electrotechniek
  • Installatietechniek
  • Bouw

Al deze verschillende branches hebben hun eigen specialistische vakmensen nodig. T-Pion heeft deze mensen in huis of gaat voor u op zoek. Wij denken graag met u mee. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wij houden van korte, persoonlijke communicatielijnen en een zorgvuldige screening. Wij maken graag een afspraak bij u op locatie. Op deze manier proeven wij de sfeer binnen uw organisatie en kunnen wij een goed beeld creëren van de (gewenste) werksituatie. T-Pion bemiddelt in kandidaten waarvan wij zeker weten dat hij/zij bij u past. Kwaliteit over kwantiteit is daarbij ons devies!

Goed om te weten:

  • Wij werken op ‘no cure, no pay’ basis, dat wil zeggen dat u alleen betaalt als een kandidaat bij u komt werken.
  • Wij bieden de mogelijkheid om de kandidaat na de afgesproken periode kosteloos kunt overnemen.
  • Naast vaste contracten zijn bij T-Pion ook flexibele contracten mogelijk. Vaak zijn dit contracten voor een (half) jaar, maar meer/minder uren zijn uiteraard bespreekbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek op een moment dat het u uitkomt.

 

Laatste tweets

tpionbv
#Vacature: Sales Engineer https://t.co/zqBlokz04E #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Service Engineer CW https://t.co/tzfexl78cM #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Project Engineer Control M/V https://t.co/iBB9noBd5H #Giesbeek
3 jaar geleden

Laatste vacatures

Lasser MIG/MAG
Vestiging: Almelo | Branche: Werktuigbouw
Allround monteurs (Storingsmonteurs en Machinebouwers )
Vestiging: Arnhem/ Apeldoorn/ Zwolle | Branche: Installatietechniek
CNC Frezer
Vestiging: Leerdam | Branche: Anders

Medewerker aan het woord: Erik

" Na een aantal jaren met plezier bij mijn vorige baas als zelfstandig CNC frezer te hebben gewerkt, was ik toe aan een andere technische uitdaging. Via een oud collega werd ik getipt om eens contact met T-Pion op te nemen.  Zij zouden de kennis en ervaring hebben in het bemiddelen van technische vakkrachten. Na een prettig en informatief gesprek op kantoor te Borne werd mij duidelijk dat ik bij T-Pion aan het goede adres was...

 

» lees verder

Het gewenste resultaat bereiken wij samen

Gullimex BV
Unica
Dalkia
Hawo
Stork
De Groot
ESPS
Nijl
Almi
Brinks
Wolter en Dros
Cofely
Van Losser
Hemabo
Pontus
Bouman
Bons en Evers
Heerbaart
GEA
Hitech Group
HP Valves
Pentair
Kara
Saint Gobain
Siemens
VDL
Dutch-Shape
vescon