Technisch tekenaar vacature

Ben jij een ster in het technisch tekenen en zie jij het als een uitdaging, om diverse projecten op papier te krijgen? Dan is een technisch tekenaar vacature wellicht wat voor jou. Binnen dit werkgebied houd je je bezig met uiteenlopende tekenopdrachten. De ene technisch tekenaar vacature zal heel andere werkzaamheden beschrijven als de andere. Dit komt omdat dit werkgebied zo breed is. Plan jij liever de duurzame installaties binnen de woningbouw of is de tekening van een brandveiligheidsinstallatie meer iets voor jou? Bekijk dan snel de tekenaar vacatures en wie weet vind jij je droombaan!

De rol van T-Pion bij het vinden van een vacature als tekenaar

Zoek jij 3D tekenaar vacatures, vacatures als CAD tekenaar in de elektrotechniek of liever vacatures als werkbouwkundig tekenaar? Bij T-Pion vind je de technisch tekenaar vacatures in verschillende branches, zodat je iets kunt vinden wat bij jou past. We kunnen je uiteraard ook helpen wanneer je twijfelt welke technisch tekenaar vacature het beste bij jou past. Staat er niets tussen, wat jij ziet zitten? Neem ook dan gerust eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van je droombaan. Daarnaast kun je de volgende punten van ons verwachten:

  • Het gehele traject een persoonlijke, betrokken en nuchtere aanpak
  • We ondersteunen je bij alle stappen van je loopbaan
  • We communiceren snel en transparant
  • We hebben aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten
  • Onze medewerkers hebben kennis over het vakgebied, waarin jij graag werk wilt vinden

Bekijk alle technisch tekenaar vacatures bij T-Pion

Zit er een technisch tekenaar vacature tussen, die jou aanspreekt of waar je graag meer over wilt weten? Solliciteer dan via onze website of neem eerst contact met onze experten op om je vragen te stellen. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies en regelen alles om een succesvol sollicitatiegesprek met je nieuwe werkgever op touw te zetten.

Heb je nog vragen over deze of andere vacatures of wil je graag persoonlijk en deskundig advies krijgen? Neem dan vooral contact met ons op om je wensen te bespreken. Jouw nieuwe baan start bij T-Pion!

Veel gestelde vragen over een baan als tekenaar

Hier vind je vraag en antwoord op alles rondom jouw carrière als tekenaar.

De werkzaamheden van een technisch tekenaar zijn dus erg verschillend en komen in allerlei beroepsvelden van pas. Denk bijvoorbeeld in de staalconstructie, trailerbouw of kunststofbewerking. Vaak ben je niet alleen uitvoerend, maar heb je ook een grote verantwoordelijkheid in het verloop van projecten. Je moet niet alleen goed zijn in het technisch tekenen, maar voor de vacature van technisch tekenaar wordt vaak ook gevraagd dat je goed in plannen en organiseren bent. Ook het denken in kansen en oplossing georiënteerd zijn behoren tot de vereisten.

Om technisch tekenaar te worden, zijn verschillende achtergrondopleidingen relevant. Niet alleen voor de werktuigbouwkundige tekenaar vacatures is de opleiding werktuigbouwkunde relevant, ook bij vele andere technisch tekenaar vacatures is deze of een vergelijkbare opleiding gevraagd. Een opleiding in de installatietechniek komt bijvoorbeeld ook vaak van pas in deze branche. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je ervaring met de gangbare tekenprogramma’s hebt en je leergierig bent, om over de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Contact