Vandaag zetten wij Erwin in het zonnetje. Dat doen we door even terug in de tijd te gaan! Om precies te zijn, 12,5 jaar! Erwin werd namelijk één van de eerste vaste medewerkers van T-Pion. Als snel na de oprichting van T-Pion merkte Manuel dat zijn werkzaamheden te veel werden voor hem alleen. Dus besloot hij zijn team uit te breiden en nam Erwin in vaste dienst!

De eerste jaren bij T-Pion, werkte Erwin vanuit de Lansinkveste in Hengelo. Een verzamelpand waar uitéénlopende bedrijven gevestigd waren. Vanuit lederen ‘directiestoelen’ bedienden zij de technische markt in Oost Nederland. Daar hebben ze het nog vaak over! Ze investeerden veel tijd en energie in de relatie met hun opdrachtgevers. Velen van hen zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van het huidige netwerk van T-Pion. De persoonlijke benadering naar medewerkers en opdrachtgevers typeert Erwin.

Vanuit de Lansinkveste te Hengelo, verhuisde Erwin met T-Pion mee naar Borne. Een bovenverdieping waar ruimte was om nog meer uit te breiden. Al met al groeide het team in Borne en volgenden er een aantal nieuwe collega’s. Daarnaast werd ook de vestiging in Arnhem geopend.

Door de jaren heen heeft Erwin diverse ‘uitjes’ met T-Pion meegemaakt. Denk aan mountainbiken in de Ardennen, wat overigens niet helemaal aan hem was besteed. Maar ook meerdere ski-trips naar Oostenrijk waarin hij, in tegenstelling tot de Ardennen, uitblonk. Zowel off-piste, als tijdens de Après-ski.

Tijdens ons laatste bezoek aan Griekenland, vierden we het 15-jarige bestaan van T-Pion. De verhalen van Erwin over de vorige tripjes werden nogmaals goed uitgelicht! Al met al…… heeft Erwin al behoorlijk wat meegemaakt bij T-Pion. Pieken en dalen, meerdere kanten van het vak gezien, maar daarin is hij meegegroeid.

Geweldig dat je al zo lang onderdeel bent van team T-Pion. Op naar de volgende 12,5 jaar?

 

Benieuwd naar het team achter T-Pion?

Contact