NBBU Kenteq Normering Arbeid

Partner

QING Groep

Onze partner:

Energie reductie in gebouwen en in de industrie, productie automatisering, engineering en ESCo’s. QING bedenkt, ontwikkelt, ontwerpt, realiseert en exploiteert totaal- of deeloplossingen voor uiteenlopende problemen en verschillende markten.

Naarmate QING meer van deze procesfasen combineert, kan en wil QING meer verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat. Dat leidt tot minder faalkosten, kortere doorlooptijden en tevreden klanten. Iedere procesfase vraagt  om andere competenties. QING biedt haar opdrachtgevers voor iedere procesfase de juiste competenties.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Management en staf van de QING Groep  zijn gepokt en gemazeld bij verschillende typen technische dienstverleners. Dat vertaalt zich in een robuuste en bewezen aanpak van projecten en technische vraagstukken. Maar wel steeds met toepassing van de modernste technieken en nieuwste kennis en met gevoel voor omstandigheden en processen.

Laatste tweets

tpionbv
#Vacature: Sales Engineer https://t.co/zqBlokz04E #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Service Engineer CW https://t.co/tzfexl78cM #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Project Engineer Control M/V https://t.co/iBB9noBd5H #Giesbeek
2 jaar geleden

Laatste vacatures

Lasser MIG/MAG
Vestiging: Almelo | Branche: Werktuigbouw
Allround monteurs (Storingsmonteurs en Machinebouwers )
Vestiging: Arnhem/ Apeldoorn/ Zwolle | Branche: Installatietechniek
CNC Frezer
Vestiging: Leerdam | Branche: Anders

Opdrachtgever aan het woord: VESCON

" Vescon B.V. is een veelzijdig bedrijf, dat zich specialiseert in RVS Tank en apparatenbouw. Kwaliteit en betrouwbaarheid in levering staat bij ons hoog in het vaandel. T-Pion is een oprecht geinteresseerde partner die gericht opzoek gaat naar de juiste persoon voor de vacature. Door het stellen van de juiste vragen en een goede screening worden alleen de echt potentiele kandidaten voorgesteld. Wij als Vescon hebben hier inmiddels de vruchten van mogen plukken en hebben reeds meerdere nieuwe medewerkers via T-Pion mogen verwelkomen."

» lees verder

Het gewenste resultaat bereiken wij samen

Gullimex BV
Unica
Dalkia
Hawo
Stork
De Groot
ESPS
Nijl
Almi
Brinks
Wolter en Dros
Cofely
Van Losser
Hemabo
Pontus
Bouman
Bons en Evers
Heerbaart
GEA
Hitech Group
HP Valves
Pentair
Kara
Saint Gobain
Siemens
VDL
Dutch-Shape
vescon