Elke dag is voor mij anders! Iedereen is anders, zo ook de bedrijven. Ik houd van improvisatie en stel mijzelf daarom flexibel op. Ondanks de schaarste in technisch personeel en de ontwikkelingen in de markt, krijg ik de ruimte en blijf ik dicht bij mijzelf. Waarbij ik soms achteraf denk, was dit wel mogelijk? Een kandidaat die écht aan de juiste baan is geholpen, helemaal op z’n plek zit en het zelf ook nooit had durven dromen? Dat is waar je het uiteindelijk voor doet.

‘Een medewerker die met plezier naar z’n werk gaat en na een aantal weken al volledig in de organisatie is gegroeid. En soms zelfs al met extra gewenste taken of verantwoordelijkheden of privileges. Dat vind ik gaaf!’

Inlevingsvermogen is niet iets wat je kunt aanleren. Dat is iets dat van nature al in mij zit en kost mij geen enkele moeite. Een passende functie vinden die inhoudelijk voldoet is belangrijk, maar een functie vinden die past wat betreft persoonlijkheid, sfeer en ambities…..dat is mijn doel! Iedere dag leer ik en probeer ik het beter te doen dan de dag ervoor. Ik blijf mijzelf ontwikkelen en blijf zoeken naar nieuwe mogelijkheden en verbeterpunten.

‘Ik denk altijd in kansen en mogelijkheden. Ik kijk naar wat wél kan!’

Contact