NBBU Kenteq Normering Arbeid

Medewerker aan het woord: Erik

" Ik ben Erik, 24 jaar en woonachtig in Enschede. Na een aantal jaren met plezier bij mijn vorige baas als zelfstandig CNC frezer te hebben gewerkt, was ik toe aan een andere technische uitdaging.Via een oud collega werd ik getipt om eens contact met T-Pion op te nemen.  Zij zouden de kennis en ervaring hebben in het bemiddelen van technische vakkrachten. Na een prettig en informatief gesprek op het kantoor in Borne werd mij duidelijk dat ik bij T-Pion aan het goede adres was.

Tijdens dit gesprek werden mijn werkervaringen en opleidingen uitvoerig besproken, maar niet geheel onbelangrijk ook mijn ambities en toekomst perspectief. Na een aantal oriënterende gesprekken was mijn keuze gevallen op een werkgever waarbij ik de kans kreeg om als zelfstandig CNC frezer mij verder als CadCam programmeur te kunnen ontwikkelen.Ik ben nu werkzaam voor T Pion en heb de afspraak gemaakt dat ik uiteindelijk in vaste dienst kan treden bij mijn huidige werkgever".

 

 

Laatste tweets

tpionbv
#Vacature: Sales Engineer https://t.co/zqBlokz04E #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Service Engineer CW https://t.co/tzfexl78cM #Borne
2 jaar geleden
tpionbv
#Vacature: Project Engineer Control M/V https://t.co/iBB9noBd5H #Giesbeek
2 jaar geleden

Laatste vacatures

Lasser MIG/MAG
Vestiging: Almelo | Branche: Werktuigbouw
Allround monteurs (Storingsmonteurs en Machinebouwers )
Vestiging: Arnhem/ Apeldoorn/ Zwolle | Branche: Installatietechniek
CNC Frezer
Vestiging: Leerdam | Branche: Anders

Medewerker aan het woord: Erik

" Na een aantal jaren met plezier bij mijn vorige baas als zelfstandig CNC frezer te hebben gewerkt, was ik toe aan een andere technische uitdaging. Via een oud collega werd ik getipt om eens contact met T-Pion op te nemen.  Zij zouden de kennis en ervaring hebben in het bemiddelen van technische vakkrachten. Na een prettig en informatief gesprek op kantoor te Borne werd mij duidelijk dat ik bij T-Pion aan het goede adres was...

 

» lees verder

Het gewenste resultaat bereiken wij samen

Gullimex BV
Unica
Dalkia
Hawo
Stork
De Groot
ESPS
Nijl
Almi
Brinks
Wolter en Dros
Cofely
Van Losser
Hemabo
Pontus
Bouman
Bons en Evers
Heerbaart
GEA
Hitech Group
HP Valves
Pentair
Kara
Saint Gobain
Siemens
VDL
Dutch-Shape
vescon